日本水蜜桃開箱

1001 回覆
146 Like 1203 Dislike
樓豬仲有冇美食圖睇下
早知你哋係咁酸,我就唔係依度po食物相,原本只係想改變一下飲食台po劣食嘅風氣

柒到呢
好地地一個食物post搞到咁柒
得樓主一個先做到

食唔係問題 窮唔係問題 買貴都唔係問題
問題係樣野唔值得你咁串呀, 一千幾百都好曬

真係有錢嘅, 就唔會幾千蚊野食逐碟影, 貼完又貼咁肉酸
那來的自信
樓豬仲有冇美食圖睇下

嚟嚟去去咪post返以前啲舊相
亞斯伯格症候群目前以被認定為廣泛性發展障礙,主要問題都是在社會互動和刻板行為、興趣和活動方面。

亞斯伯格症患者眼中的世界和一般人不一樣。在他們看來,人們真是奇怪而且難以理解:為什麼人們要言不由衷?為什麼我們不坦誠表達內心的想法?為什麼人們能夠忍受混雜在一起的光線、聲音、味道、碰觸等各種刺激,而不放聲尖叫?為什麼有那麼多複雜的情緒和關係?為什麼人們要傳達出那麼多社會性的訊息? 然而他們看待世界的某些方式雖然值得欣賞,但是畢竟太不同於大多數人主流的看法、想法和感覺,因此常會面臨衝突。患者可能不想改變,也改變不了。為了適應這個社會、建立正面的社會關係、培養獨立生活的能力、不與人起衝突、建設性地把特殊興趣發展成專業能力,是需要幫助的。
得樓主一個先做到

我的確唔係有錢,亦都唔係父幹撚,大部份相都係旅行先影,我都唔係專登寸嘴
唔連皮食
犯眾憎性格咪依種 講野就睇得出依種人性格
笑撚死
樓主你岩,我地係$900買唔到
原來$600就買得到
邊有樓主你咁霸氣
抵你串得起
個post做乜鳩
好明顯大家都對你post既野有興趣先會繼續睇落去,開左個靚頭,點知愈睇愈唔對路,字裡行間散發住一陣好柒的優越感,仲話人酸,大把人po好野大獲好評啦傻仔
好明顯大家都對你post既野有興趣先會繼續睇落去,開左個靚頭,點知愈睇愈唔對路,字裡行間散發住一陣好柒的優越感,仲話人酸,大把人po好野大獲好評啦傻仔

人地po野係分享 條友po野係想哂命
食個生果都可以扮上等人
俾你食個正餐仲唔話我哋平民book唔到 佢係皇帝式享受
早知你哋係咁酸,我就唔係依度po食物相,原本只係想改變一下飲食台po劣食嘅風氣

柒到呢

不如去政事台改善下風氣
樓豬早幾日喺硬件台個post度話自己食開呢啲嘢,睇落好似幾豪咁,好羨慕...

咪住先!!

啲圖點解好似咁熟口面咁嘅??

https://lihkg.com/thread/356196/page/1

樓豬早幾日喺硬件台個post度話自己食開呢啲嘢,睇落好似幾豪咁,好羨慕...

咪住先!!

https://lihkg.com/thread/356196/page/1

嗰個post D相咪就係我po

咪住先!!

原來都唔係好貴
我都食得起呢啲嘢
睇頭幾個回覆都覺得係正常分享post,心諗點解咁多負評。睇到下面樓主條on9仔話人地唔會買撚到我笑撚左出聲
樓豬我唔知你平時同咩人接觸多,係全部綜援人士定全部蝻?你係想表示自己好有錢有權有勢,你買到嘅野人地無錢食唔到?
呢個價錢一定唔係最top
得樓主一個先做到

我的確唔係有錢,亦都唔係父幹撚,大部份相都係旅行先影,我都唔係專登寸嘴

算罷啦你。
樓主俯視眾連登仔
樓主俯視眾連登仔

樓主拎住兩個夢白桃俯視眾連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞