日本水蜜桃開箱

1001 回覆
146 Like 1203 Dislike
窮撚唔識食 連皮食

但我覺得連皮好好味
無皮差咁d野咁
Btw 我只有錢買12蚊3個既桃咋
最多食一啖就加啖砂糖增加甜度啦

點可以連皮食咖,你估桃駁李咩。

Btw大家鐘意食爽口定軟身
我鐘意食爽口的

連皮食都得 揾啲鹽洗走啲毛ok

爽口正啲

梗係軟身好啦,咬都唔使咬,一入口即融變桃水
無咩肉既實感,無咁易飽,可以食多幾個
老人家有糖尿真係可以當慢性毒藥用.

糖尿病叫人唔好食白糖呢d姐,黑糖紅糖水果好似無問題

見之前youtube有人試新既餐單,完全無問題,推翻哂d醫生既觀點

樓主呢

樓主呢

屌奶星 $70個桃都好拎黎打飛機
班中學生買對yeezy都6 7k啦

剛剛係一田見到$58個 royal 級

仲要可以單買

樓主果d要經王母娘娘訂,可能唔同d
好想試
我想識Royal 級樓主

仲要可以單買

樓主果d要經王母娘娘訂,可能唔同d
好想試

樓主個盒好靚 royal級嘅盒裝完好食啲

比人水左 緊係要潛水啦

我係買夢白桃,呢個係清水白桃,上面都有圖要2160yen 先有兩個

我係買夢白桃,呢個係清水白桃,上面都有圖要2160yen 先有兩個

你去開鋪做桃達人啦

你去開鋪做桃達人啦

代答 傻閪我買嗰隻叫夢白桃呀你買撚到咩

你去開鋪做桃達人啦

我同王母娘娘拎貨,你買撚到咩

你去開鋪做桃達人啦

對唔住囉樓主
Cheap 野真係唔應該拎出來獻世
唔知我上次喺屋企樓下買80幾蚊一個是什麼級呢

你去開鋪做桃達人啦

好想試

a貨royal級

a貨royal級

代樓主答:-
Royal 級都有分 夢 同 清水架
你地識條鐵咩
今日去左果欄,山梨大糖嶺$120兩個,樓主點睇
今日去左果欄,山梨大糖嶺$120兩個,樓主點睇

係咪Royal 級? 係咪夢白桃? 唔係就彈開啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞