日本水蜜桃開箱

1001 回覆
146 Like 1203 Dislike
樓主要幾自卑先會用水蜜桃黎獲得優越感
我就真係睇唔到樓主態度有幾差
係你地班毒撚自卑到以為人地串你姐

咁你應該係盲撚左
食個桃都要打丁
樓主真慘
講野臭串少少又要比連登仔鬧成12頁
樓主自卑到呢
吹奏北京果條友用下個腦啦

北京d空氣同土壤

留名
樓豬嚟緊下個post係咪去旅遊台開?
樓主應該係死港女性格
平時講野係咪一半英一半中
樓主真慘

因為佢食個D桃全香港得佢一個知道邊到有窿路買到
900yan?
樓主真慘

因為佢食個D桃全香港得佢一個知道邊到有窿路買到

同蔡瀾個d 一鳩樣,介紹完又要話唔係個個食到架
你有royal級嗎?
你有royal級嗎?

七十幾蚊一個桃都拎黎打飛機 自卑到你
如果係甜度特秀未算係最高 最高叫大糖嶺

大糖嶺係一個品種,亦分四級特秀、秀、優、良,其中特秀級糖度達13.5或以上,係所有品種之中最高,岡山夢白桃特秀級糖度達12.5,大糖嶺纖維較多,有渣,不太軟熟,亦不夠清,無得同岡山夢白桃、白鳳、川中白桃、清水白桃比

https://instagram.com/p/BXpmIvHBU7m/
大糖嶺唔係品種,係等級黎
特秀12度以上,大糖嶺13.5度以上

http://www.kita-umeda.com/12019/12019/
sorry,我錯,原來山梨縣最高級係大糖嶺、岡山縣最高級係特秀

原來樓豬買唔到最高級
慘慘豬囉
支持樓主繼續係飲食台出post

算啦體諒下 可能佢性格本身真係咁
不過做人都係謙虛啲啦學生哥

輕微自閉既樓主
雖然負皮左個post 不過體諒因為病而唔識同人相處 希望樓主會定期覆診食藥

我覺得唔關事囉
唔識同人溝通係一回事
但樓主講野係好明顯無sense同睇唔起人
我真係唔明點解佢會覺得我地食唔到
明明佢都係同人買,但係佢講到好似佢獨家咁
所以唔關病唔病
係佢性格本身就串過馬撚
樓主
幾句對答已經睇得出樓主係果d冇料扮四條狗眼看人低嘅屎忽鬼
識食一定原個去皮食,唔會切開囉好冇?

係,識食一定係咁食
樓主

我覺得唔關事囉
唔識同人溝通係一回事
但樓主講野係好明顯無sense同睇唔起人
我真係唔明點解佢會覺得我地食唔到
明明佢都係同人買,但係佢講到好似佢獨家咁
所以唔關病唔病
係佢性格本身就串過馬撚

病會影響性格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞