日本水蜜桃開箱

1001 回覆
146 Like 1203 Dislike
樓豬係on9 此po已完
有專門代理日本進口食品嘅公司,可以代訂日本生果。啱啱訂咗一箱大糖嶺,周末送貨。5kg,一箱大約16個,因為團購有特價,700蚊有找…
日本生果真係好正, 反唔到轉頭

反你老母
又話自己食餐飯都3000蚊 po埋相 好撚肉酸啊屌

你誣蔑人仲肉酸,死毒撚

po完唔認?洗唔洗貼係到比大家欣賞下咁呀

我邊又唔認po過相,係你條死毒撚扮大偵探

買個桃都懶高尚 現實好冇自尊咩

你誣蔑人仲肉酸,死毒撚

你唔喺網上鬧人唔安樂,現實好冇自尊咩?
有專門代理日本進口食品嘅公司,可以代訂日本生果。啱啱訂咗一箱大糖嶺,周末送貨。5kg,一箱大約16個,因為團購有特價,700蚊有找…

等陣有人話大糖嶺唔係特秀
佢岡山又威D
我就食開北京水蜜桃5蚊個平十倍,唔中意食太甜水果。日本水果真係好揾苯 甜少少就貴十倍

北京水密桃真係差十班。

等陣有人話大糖嶺唔係特秀
佢岡山又威D

大糖嶺係糖度最高,其實冇話邊個縣出產比較好,完全係個人口味

你誣蔑人仲肉酸,死毒撚

你唔喺網上鬧人唔安樂,現實好冇自尊咩?

淨係撚你一個都夠開心啦 3000蚊食餐飯

700邊間, thx

貼saurce出黎喇,
金桃正D 勁香 又有芒果味

貼saurce出黎喇,

我又想睇
睇完D上等人食生果想睇埋佢食咩飯

700邊間, thx

成本價咁上下,仲要多一個,我問盡友情關係都係7百尾,八百頭。仲要得15個,佢話。返黎出相比大家睇下
既然大家想睇,我就po啲新相

700邊間, thx

成本價咁上下,仲要多一個,我問盡友情關係都係7百尾,八百頭。仲要得15個,佢話。返黎出相比大家睇下

好有興趣呀,可以貼D相睇下有幾正麻

你又做乜野呀?

貼saurce出黎喇,

我又想睇
睇完D上等人食生果想睇埋佢食咩飯

個on9仔會自己po架
話口未完

今餐又幾錢啊
笑左 樓主你都係摺埋算啦

你又做乜野呀?

佢exactly就係做緊係硬件台做緊既野

今餐又幾錢啊

我決定以後都唔講錢,俗語有話,講錢傷感情
Btw 岡山好似係福島縣

睇錯

柒少陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞