EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
WW militao 開心使用中
未必關事
今年分析因為TRABE PACK太西機率 無人抽
課金都抽UN吹PACK
市場供應大減
以前每個禮拜放隊入隊打wl
今年d 錢完全無鳩用
年美斯事件+調低機率+棄game潮
抽唔到toty自自然d人求奇all in嚟買
反正之後都唔會再抽得番
而家拎住3球幾但完全無意慾買
而家玩evo 日本隊算
Oberdof 還好,攔截好勁,出腳幾準,ai 個防守走位成日截到波
Kerr 真係垃圾黎,快啲升到3m即賣
大減都要個market有coins先得

張張15mil邊有禁多coins係市場
Supply少呢個就好明顯
但demand咁大keep住破頂呢個先奇怪
一隻Vvd黑金都要5k
平少少Dias Rio都要1.5k
以往邊度有咁多土豪會用咁多錢買張CB
Ching心水清
EA自己掃貨
以前得top tier大哨先15mil 斷市

而家cb都可以15mil斷市

成個market既active coins比起前兩集懷疑多左十倍以上
小花都10M 痴撚線
係咪EA托市
第一年轉名無同fifa合作就搞到咁,下年唔知會可以再點樣癲d
我估係市場價高 中到TRADE得自然賣到高價
姐係其實所謂多COIN 都係果班油王抽包中既 自己玩
邊有咁多coins 個天價任佢list
PO啲年花開始出末
成隊得隻花仔toty
唔知係咪早兩日中
市場既coins一般黎講靠兩樣野產
1. QS
2.match profit coins
唔係靠你中左張卡就會有同樣既coins量去誠拓

所以前幾集coins量meta卡既價係estimated到,亦都解釋到點解開驚頭一個月普金meta會keep rising

至於點解今年TOTY既coins量係如此不正常地大量就自己諗啦
真係外掛造成嘅話某程度EA仲開心
少數人用外掛令到多數人更難透過遊戲內機制買到卡
令到更多人課金
回收唔到untrade
ea 回收tradable 美斯

其實龍門同中堅用邊個好
CECH 迪西尼
老實講本身真係想買coins來買人,但個價咁樣,要重課來玩,真係卻步
今年搞到好似買store pack搏勁中係唯一撚toty途徑咁
講起呢樣 啱啱我一睇 機率又跌咗
- 85x30
- 88x4
買都冇用 抽左2pack 3000pts 1pack 4000pts 勁中風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞