EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
平平地買隻zakaria頂住先
今年竟然要早啲入
前晚賣咁啲高肥 即入cech又升左啲
做完150次crafting開果包pack中假藍
係咪保底黎?
查斯古特
正常中真藍
中場弱雞到換返個中場
Fdj 唔入流
今日傾家盪產屌曬成隻
成個toty淨係見過三次藍色 全部都係假藍 仲要三次都係Bernardo ea屌你老母
瞓咗冇睇,ea派咗每人一隻美斯未?
今日啲老屎窟都失哂蹤 你唔講都唔知仲有人玩緊
最靜嘅派彩日
今日係咗出藍紙碎 但全部都係艾達臣
雷劈卡斯都係4招技呀
我都轉左用toty Alisson為左夾chem但用落完全覺得係downgrade
成日拍完啦波俾人執second chance
玩移龍就算高敏
E獎假藍都無張嬲得濟祭曬成隊棄
仆街琴日先祭左隻奧高查
玩pro club 算啦.反正得番啲美斯玩,我SB都廢事玩
6隻假藍全部都係TAA Ederson同皇馬女人閘
每樣2隻夾都冇咁準呀
得番棄極都未棄到既你係到
棄啦on9
棄咗啦,辛辛苦苦刷假藍都唔見一張,咁樣派美斯無我份
沒有上線的第四日 - 晴
有冇抽到年美欺嘅手足友賽,我輸咗QS 全隊,你輸咗QS 美斯
您好,

感謝您聯絡PlayStation客服團隊。

我們確實理解您遇到的問題是多麼令人沮喪。 經查詢,該遊戲[EA SPORTS FC™ 24]是沒有任何異常。

正如您所理解,為與 [EA SPORTS FC™ 24] 一起使用而購買的內容是遊戲內消耗品。遊戲內消耗品是指虛擬貨幣(例如 FIFA 點數或 GTA 現金包)、強化道具和其他具有一定使用次數的物品,而這些物品會在遊戲過程中消耗。

經調查, 我們發現該內容已在遊戲內交付和兌換, 因此, 我們無法為[EA SPORTS FC™ 24 - FC Points]提供退款。

Dllm EA Sony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞