EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌你老味,全部等2點?
「但係任何人都有~25分鐘嘅時間同機會
畀大家去做個pick 賭呢個機會中真藍

係會上心玩嘅 兩點content time online」

咁都講得岀,好心條友get a life
好悲哀 為咗商業利益而降低遊戲質素
Stones中堅料 打防中太鈍
見佢現實過人咁勁 諗住依張卡都唔會差得去邊啦 點知都係頓到仆街
駁唔到 不如柒少陣
打中堅可以
講到唔夠沉迷係玩家自己問題咁
其實唔明 回收有問題既pp 出既player有幾難
都係20幾分鐘發生既事
識你咁耐呢句最公道
冇咩愛其實
係咁啱有隊西甲隊
又想試pinged pass+
所以先做
想統計吓不滿嘅係做咗唔中定係趕唔切做嘅多
做咗唔中
趕唔切做
利申:後者
後者
唔記得fifa20定21都有類似情況
德甲tots pack 又係好大機率出辛祖
拎走個sbc較返個機率當無事發生

今次應該一樣,最多派返一pack85+ ×5或者20場loan toty小花俾你地一個WL有得撚下小花,塞住你地把口就算
又話個個揸住美斯,d3 成晚都見唔到一隻
你拎辛祖同一張值3000hkd既小花比
fifa24 game 頭出錯hero pack咪又係咁
靠隻美斯一晚上晒E了
好似係
仆街做埋85個關先見到大家留言
中堅齊腳呀
照做鳩玩算,都冇乜心機
我都d3都一隻都唔見 仲想見識下
仆街ea真係痴筋,已經冇心機玩online,諗住打下sb輕鬆下,屌佢server斷線又計我輸
大機會你都比人做先得架
依家係收左又唔撚比人做
班自己LAM撚左既就係到幫EA手屌柒班無做既人
你老味,依D先最撚火滾
LAM撚左就自己摺埋打飛機啦,仲出黎係到講心路歷程話點點點
踢防中/cm其實都唔差嘅 成日好易攞得返粒波 不過你預咗用佢唔好太上腳 盡快整個短傳就ok
其實個sbc根本冇出錯野 唔似上年25k hero pack係真係出錯而下架

今次只係出TOTY美欺個機會率特別高 又唔係個pool有問題出到中超人咁樣 垃圾EA就輸打贏要將個sbc下架

擺到明就唔想啲玩家中好野 想佢地繼續課point買pack

明明keep住個sbc等每個人搏一次仲好 抽到嘅仲有機會再課下金 宜家真係搵鬼玩
見到班瞓咗無抽同抽唔中個班咁谷住谷住
真係好撚好笑

死死地氣咪又係下年拎起手制 提早買Preorder Version
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞