EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
最撚肉酸就係呢班人 同之前刷Bug/甚至任何遊戲開外掛班大劣人無異
你走埋去話佢咁樣刷bug對玩緊既人唔公平
佢會操一口流利普通話同你講「老兄你自己不刷嗎?」
認真請教
魔笛大家食咩chem?
(等睇波,有D時間引戰下先):
屌係好正常

不過REFUND方面:
只係有D巴打話XBOX REFUND 到既話........
理性討論下:
首先, EA 沒有保證一定中美斯.
所以你抽唔中美斯, EA 真係無呃你
因為你係知道基率係幾多既情況下, 你去課金同抽佢既PACK/做佢SBC

除非你證明到佢話 5% 中美斯, 但最後證明到有BUG, 全世界無人中,先舉證到佢違反商品說明.
只係其他人機率高左,抽中美斯, 就要求REFUND...........
所以如果要REFUND, 係應該REFUND 成隻GAME + 課左既金.

如果我係EA, 就NERF到隻美斯廢過張銅卡, 慢過麥龜, 咁大家條氣就順D
只係得罪D真係靠實力買/抽中美斯既人.
6:13 now
Nerf Messi ,咁用真金白銀買左toty Messi個班人點
其實差唔多好多人玩頭一兩個月就棄
fb ut group有人琴晚抽中美斯以家即刻賣ac
咁隻game冇官方渠道畀你用真金白銀買隻美斯返嚟嘅 如果你係用真錢買coins嘅話佢更加唔會理你啦
根本呢單野點補救都係有位入 一開始出錯呢個位已經係死症黎 唯一解決方法就係全民唔好再課金 不過睇死一大班傻西繼續當冇事日課夜課
有少少覺得佢今年係想賺快錢 揸到盡
FF下年fifa自己搞返隻game同ea鬥
hunter 打攻中
我意思係用coins 買 你nerf 尻Messi 咁人地用900萬買係咪等同射錢落海
confirm咗下年出? 不過講真使唔使咁驚呀 覺得人地第一年嘅製成品9成衰過依家隻fifa啦
我以為我中左toty 係天選 原來係咁兒戲 cls 過左一晚 由升d5 嘅快樂 直線下滑 原本仲諗住用時間學set陣 今日完全冇興趣開game
e都冇
每人派翻一隻TOTY美斯其實最好

本身Trade得嘅EA咪原價買翻囉 之前都試過market買人造價ga la
唔trade得嘅咪多隻97肥做sbc

派得隻TOTY美斯就大撚把人即刻衝翻去玩啦 啲人又有機會再課翻金

到時EA又贏掌聲 又贏錢

不過垃圾EA一係懶 一係嫌麻煩 一係話做唔到 最終當冇左件事算尻數
咁投資既野係可升可跌
唔通早兩個月我買左隻henry 佢出sbc 咁我又怪鳩ea咩
上晒1000分+了
回收哂了
人踩人 接火棒囉 你唔同啲財演講 下 我真金白金買架喎 點解會跌呀 還返啲錢比我呀
建議大家,如果見對面有隻MESSI
就一野 從後 R1+Sliding tackle 紅牌佢.
DLLM 美斯呀拿, 腳都打斷你.
如果人人都派年美斯
其實已經lock死11人有一個位唔洗再搞
玩家追新卡嘅意欲自然低咗
變相佢收入下降 EA真係唔似會咁做
除非真係nerf到變銅卡水平啦
一樣會俾人喪小

同埋如果真係場場都打年美斯
真係唔想玩喎大佬…咁鬼chur…
出個obj 比你奴下送年美斯補數
大把人返來玩 玩家人數實升
事實會係點 大家都明
幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞