EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
其實橫掂都出錯咗
俾全世界做完 都係唔中嘅最多咪屌自己冇運
而家都係嘈緊有班人有機會去博 其餘人連博嘅機會都冇姐
咪就係 根本突然整個maintenance 然後將個機率調低啲 調到去一個明顯低咗但係都keep住有人中嘅水平就唔會有人嘈啦
影響你生意呀
但係佢咁搞法都明顯降低人玩同埋課金嘅意欲
下半年應該無人會再搵你買coins
中年美果d唔會課
唔中年美果d更加唔會再課
都係你最好
唔知係咪想引戰 如果係咁嘅話不如直接約人決鬥算啦
有年美斯既再中多隻年包皮 你玩埋我果份
EA同D仆街公司請人一樣
你條氣唔順咪唔好做 你唔做大把人做
成班上晒水無潛返落去係到拍肚腩
都真係
成個toty其餘時間都唔見影
好撚生動
我一路睇仲心諗係咪咁多人一齊改圖
我以為d人偷圖
其實個量應該好大,要逐個搵出黎收返分分鐘出現更嚴重既bug,全部人回溯又更加冇可能,ea依家就唔撚理,唯有玩家自己見年花走場/棄驚
講真今年其實都做得幾明顯

留pack中toty同開store pack中toty個機率都差幾遠

twitter有人留幾千包都可以一張都冇 一去課points開store pack就中
唔好再講啦…我第一個貼張圖出黎 三張女足英超垃圾
之後後面好似瀑布咁成堆年花湧出黎
以為d 人玩接龍貼返同一張圖
點知真係有bug
估唔到第一年玩 玩左一個月就差唔多棄game

尤其咩好彩做到 咩其實中年花先係唔好彩
乜撚嘢其實大家都可以喺嗰幾個字時間搏
中咗自己開心玩咪算囉 既得利益者扮咩公正持平論對錯 仲好意思話人屌佢
今次真係有bug快做
點解ut po 會咁好睇
因為你永遠唔會估到ea有幾on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞