EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
Ea係咪白痴,88saliba sbc要9十幾萬

我攞咗隻un吹去做,雖然最後都係肥
Bruno真係好好用 又有射波
而家有幾張已經升到斷埋市
又話TOTY好貴
但場場對面唔計美斯都起碼有2張
D人有錢到
Bug左美斯已經鳩
個市仲要升到咁
感謝您聯絡PlayStation客服團隊。

我們確實理解您遇到的問題是多麼令人沮喪。 經查詢,該遊戲[EA SPORTS FC™ 24]是沒有任何異常。

正如您所理解,為與 [EA SPORTS FC™ 24] 一起使用而購買的內容是遊戲內消耗品。遊戲內消耗品是指虛擬貨幣(例如 FIFA 點數或 GTA 現金包)、強化道具和其他具有一定使用次數的物品,而這些物品會在遊戲過程中消耗。

經調查, 我們發現該內容已在遊戲內交付和兌換, 因此, 我們無法為[EA SPORTS FC™ 24 - FC Points 5900 [EAS FC 24 (EA Sports Football Club 24)] [Earned: 360 PlayStation Stars points with purchase]提供退款。

抽埋今晚 + 年美斯未解決 仲要垃圾promo
之後會幾靜呢
睇嚟個pick直頭唔會出返
試下叫佢負pt退
完左toty event 先出
今集toty sbc好撚廢

Player sbc除咗sawa同best之外全垃圾
83x10變82x20得一包同貴啲
Player pick限10包
屌你藍色 西班牙 RB
仆街個頂冇金色嘅
IF de marcos
算啦假藍都好 反轉可能有驚喜
Ederson
80+ 仲要兩日一次 肉撚酸到
今年d promo 出得超差
一係出到超撚勁 一係廢到中左都無感覺
好撚白痴
其實好想知道如果台灣有轉蛋法係唔係可以要求佢公布所有機率

今集賭icon除咗回到一次本之外其他全L
davis都叫T1既
smith係咪斷埋市
SONY,你真係唔好諗住有得退款
限制2日十下80+pp呢下真心乞衣
Sbc ban 咗十八個鐘都未解
唉屌真係痴撚線 星期日定一課完拎啲低rate肥換既pack到今日都未清完 日日都ban鳩我唔比我roll落去
ea傻撚左
我買隻icon中堅 都唔洗咁貴
仲要trade得番出去
上次簡左隻basic lahm
估唔到咁好用
打cdm 重勁過Ramires

反而之前中左隻94 muller 睇落好值錢
但真係唔好用
sony仆街黎,已經幾年無係ps store買game
我都中咗,但感覺好頓咁
可能我廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞