EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (93) 給年美斯 但我卻是連美斯

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
咁中左又係到奶緊EA,幫手屌柒大家既人
就係佢地最著緊怕真係會回收
咪多得啲人不斷送錢俾佢,好似啲納米樓咁,冇人買就冇人起。
屌你收皮啦 頭先已經嘈咗半日 好煩
所以我睇呢件事EA真係好蠢
唔識做PR 將錯就錯
講真25% 比盡
做得果一次
出錯左咪 當福利 讚下掌聲
成件事柒得黎好睇好多
我陳述事實有咩問題
暫時差唔多
只能怪其他廠唔爭氣 冇競爭就只會keep住咁
點呀 扮看破世事 眾人皆醉我獨醒?
你有咁醒就知呢個時候講埋呢啲廢話實俾人屌啦天才
一黎版權 二黎技術問題
其他廠要花大錢投資係呢度仲要未必夠爭
無人做啦
所以你咪唔夠沉迷唔夠投入隻遊戲囉佢話
DR一見到年花就走場係正確
班友可以去SB玩
Ea:咪冇收番中左個d囉,仲想我點
都要柯篤屎旺一旺
咁係你唔夠上心
講起版權 有啲想知點解其他game會冇咗德甲 5大聯賽少咗一個又真係會降低咗玩嘅意欲
其實我當留係度比其他人賭都唔係咩損失
中左果D人可能仲會開心課金
唔理解點解咁大嘅一間公司可以喺依個時候變到咁短視
講真,ea真係算遊戲屆數一數二既賤種公司
點會咁好死
你見佢隻模擬市民食相幾肉酸就知
根本1蚊都唔想蝕比你
試過reboot xbox未
唔下架靜靜雞調低出美職機率都冇人知,依家就個個都知ea柒撚左,雖然大把傻仔繼續入場俾年花撚狗
成班得益者懶係持平咁講埋d偉論好撚嘔心,比我中左就縮埋老母個西度 開game自己暗爽咪算
因為佢嘅目的只有一個,就係用盡所有方法令你唔會中,然後再不斷送錢俾佢,樣唔樣衰嗰啲一啲都唔重要,做生意只需要睇數字。
大家屌左成日仲屌緊><
想唔得罪大課主,咪局收返個SBC
但點知咁撚多年花出黎 依家2頭唔撚到岸
依D真係最撚差既PR做法
你又唔係講到明會將係果日由2點打後去到回收SBC前,所有經SBC出黎既年花收返
CODE就一定可以搵得到出黎啦 時間更易啦
但就係EA ON9又懶,唔柒去做
真係 佢唔收翻都還好

佢一決定收起果下無論係EA定玩家角度成件事都錯撚哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞