[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂

993 回覆
50 Like 7 Dislike
所以我都觀望緊
果陣第一集同路人玩都刺激,只係快悶,內容唔算多。

希望會有啲新content
想做大隻game 一定要轉
做得好唔好玩 唔關事

唔通Bioharzd 仲玩固定鏡頭咩
根本係成本 機能問題
擔心個ser好過

好似已出緊error
咁我覺得易,同有冇feel係兩回事,我就咁睇佢trailer畫面大進化,畫面details咁多其實更多機會係你死咗都唔知咩事,做鳩嘢回饋感未必夠強烈。

第一集你係好清楚點樣畀隊友累死/累死隊友,個回饋感好強。
玩完自己覺得好玩咪得
2d轉3d又唔一定差左嘅
咩諗法
有無玩過洛克人惡魔城3D
最後都收晒皮

3D合作tps+pve多不勝數
好多人就係唔鍾意隻隻都3d先鍾意佢第一集

不過有fd玩都會買
但暫時第一集八個fd有玩 得一個話想玩呢集
其他全部觀望中
其實呢d討論沒完沒了
改玩法成功嘅大有人在,失敗都有唔小
鳥瞰式coop 其實都出左好多,佢再出係咪會比人話佢食老本冇改變又係冇人知

Last你岩,呢d game有fd玩自然買,之前有玩1個幾個fd都預購晒,條撚已準備
但睇落個ser未準備好
可能我表達得唔好,類似就係我另一個reply意思。上帝視覺邊個做鳩野陀衰家,真係一目了然
今集咁豪請咁多streamer賣廣告
Steam 評價暫時係褒貶不一
其實鳥瞰有好處
有得拉畫面,一個畫面睇到哂4個玩家做緊乜鳩嘢
個互動高好多
第一集都玩左好耐,依家仲諗緊買ps5定PC好
Game都入唔到
觀望撚又贏
3PS5+1STEAM玩緊
街場連唔到
X2加入遊戲失敗
想知ps5 有冇好似pc咁樣係咁crash
正常遊玩中
好掛住依啲驚,2000年頭極多
好正 以前第一代我打到上榜單第一
D鬼佬見到我都認得我
1個人打全場
冇嘢了 唔正常 入唔到人哋sos
你既講法都無錯,但依家咁改點都算係想做好隻game
始終做得好唔好係睇整game既人,唔應該比個玩法固定左點做隻game

你見依家好多舊game remake 都可以大受好評,只要改得好係無問題既
我見到Diablo 果種不思進取真係覺得on9
單人比怪圍到on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞