[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂

993 回覆
50 Like 7 Dislike
唔得,超級難玩
第4點十分同意, 之後解鎖埋autocannon, 基本上可以one man team
發覺依家出場揀裝備嘅時候,佢會係個4個裝備欄之外, 俾埋支railgun 好似係大概10lv 之後就突然間有呢樣野,想問你地係咪都係咁
ps5 成日打到中途crash
街黎又唔係fd 有冇機會入得返頭先個場
你當佢個ser類似每日會俾buff同debuff你,今日buff係全ser人都可以免費用railgun,debuff係地圖能見度降低,你係艦度㩒z定c可以睇到
原來係咁唔怪得之啲霧禁撚勁
有無人開discord?
原來係咁
玩到lv7寧願打蟲多過機械人
幾部高達追住你噴火
後排射火箭炮
無帶戰艦laser既可以準備下鋪
打到Star Wars咁
ps5 定 PC多人D?
有得跨 冇所謂
但係ps個連線好廢
如果打蟲,Flamethrower都好用。Auto Cannon係咪要upgrade ship module先unlock?
機炮先勁
D甲 好多功能重復 頭盔又得個樣 火箭又要射幾發先死一隻衝鋒蟲 星球玩三日玩極都係80%

旦整體都算好 旦難度5以上 真係要好隊友
似係一整起左隻game 玩得就賣
好多detail 未整好
連啲咁影響玩既bug都未fix好
其實你射一發火箭爆佢前腳甲,再射腳補多幾槍就好快死
隻game d bug開始黎料

打左幾個mission, hang死, alt+F4 close game
再入去睇, 之前unlock左ship module無左, sample無俾返我
warbond之前 unlock左幾個, 而家game內顯示未unlock, 但我仍然用到

大家小心
autocannon 係unlock stratagems果版
當年一代都係咁 旦內容同平衡都無話今集咁差 依家睇緊官方DC 睇黎依個星期都係修BUG 做主
反光坦克個支炮 其實係咪廢廢地?

玩緊個陣唔好成日斷手斷腳咁死,唔係就會全身用義支
Ps?pc?
無fd一齊玩上網搵人難唔難
第一集印像中自己一條友好難玩
感覺d穿甲 做錯曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞