[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂

993 回覆
50 Like 7 Dislike
好玩過第一集.
有fd 玩好撚正, 瘋狂team kill
睇唔到背後真係好難hard carry救全家

同埋邊把槍清小怪快 支散彈好廢
依家根本係做緊壓力測試
你廢
係咁彈game
啲槍把把都係咁 無乜特別咁
有冇pc連game都開唔到… 一開就黑mon 然後個anti cheat就會熄咗個程式…
我啱啱都係咁,之後見到人講Steam到右鍵隻game 再控制器停用Steam輸入就入到不過係咁斷線
玩到停唔到
quick search 唔到感受唔到民主嘅偉大
買左空投果輕機槍幾好用,彈多可以邊行邊換彈,主槍暫時感覺差唔多單手槍把衝鋒槍幾好用
CLS同個Fd玩挑戰難度,啲蟲殺極都有,又夾雜住啲隱形蟲同大裝甲蟲
想問下PC版有冇得限死60FPS
Hello again Helldivers! Mikael here again with another update.

We've uploaded a patch to Steam that should improve matchmaking for PC. The patch also includes some other crash fixes we've identified.
We know there's more to solve, and we're working our way through it. Nevertheless, we hope this rapid patch goes a long way to making your experience better.

Now go smash some bugs (and bots)!

Micke
DEMOCRACY

真正嘅starship troopers game
連到街場未
pc 已經fix好
連緊街場同人玩緊
唔該清 我ps5都試下
係咪連機有機會卡牆 出發唔到
臨打完話斷線,跟住彈返出大廳成鋪唔計真係喊出黎
Me2,電腦版見到第一個畫面都睇唔切佢講乜已經彈出desktop
Ps5版表現點
有無英國爸一齊玩
好玩 但琴晚訓前都係連唔到街場 見話pc版依加連到 唔知ps係咪都同步搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞