[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂

993 回覆
50 Like 7 Dislike
CLC1012
PS5跨平台係咪好易斷?
pc有冇group?
玩任務應該磨爛蓆成個map周圍行哂打哂先走定快快趣打完main mission就走化算啲
內告冇乜問題,但係server太廢,街場就永遠入唔到,連搵fd入都成日見唔到朋友上線,一定要經party入,玩玩下又彈,彈完又入唔返
今晚有維護

> 嘿夥計們!
> 希望你們在 Helldivers 宇宙中一切順利。 我們有關於伺服器相關問題的另一個更新。 目前最大的問題是遊戲在任務結束時沒有正確發放獎勵,並且經常出現登入失敗的情況。 這對我們盡快修復非常重要,因此,**我們決定在大約 2 小時內(歐洲中部時間晚上 7 點/太平洋標準時間上午 10 點/日本標準時間上午 3 點)進行伺服器維護**。 與往常一樣,在即時環境中進行更改時,我們需要謹慎解決此問題並密切監視情況。
>
> 如果我們發現玩家體驗受到負面影響,您敬業、謙虛且充滿感激的 Arrowhead 團隊將隨時待命,立即採取行動。 **請注意,在本次維護期間,我們預計伺服器會在有限的時間內出現較大的中斷。**
>
> 感謝您的耐心等待,讓我們的地獄潛水員重新開始行動!
點解有人仲玩到
PS5 用快速遊戲入game
唔好正常開game
就玩到
難度7 以上無可能散步
一定要衝主任
d人又唔講嘢又唔溝通
成日分開行
總有一兩條友自己走咗去
被人圍又無人救
有d灰

明明已經係TG group揾人打
-局打成個鐘。唔知點解無咗個resupply ,要埶人地啲子彈
超時會冇支援
其實衝主線就夠,好僧夾硬脫隊磨爛蓆果d兜哂成個地圖行左勁耐先多果幾廿經

都唔知有乜鳩野好磨,要經既話直接打場入門,十分鐘內搞掂都2百幾經啦
係呀,仲要如果死鳩左就變左係佢地隔離復活,變左被迫跟佢地
你部艦唔會長時間留係低軌道
機械人係會點先出現
打機械人星球
又連唔到線 又拎唔到獎
成晚更新更左去邊
其實放一個人去揾sample 係ok 既
宜家係咪有時拎唔到經?
ps5 仲係入唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞