[劏房開廚常態化] 低調置業討論區(58)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
另外有人又想新樓放租

先唔講其他野

荃灣西呢個盤關鍵日期係2019年3月

我真係恭喜你呀

荃灣西迫撚到...

還可以啦,都唔叫做屏風樓

西站果邊而家望上去係真係幾迫下 特別係海之戀同全城匯2個盤, D 樓疊樓咁
冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
而呢個發展商不嬲去賣樓都平過人
因為一分錢,一分貨

荃灣西迫撚到...

西站果邊而家望上去係真係幾迫下 特別係海之戀同全城匯2個盤, D 樓疊樓咁

荃灣西迫撚到...

荃灣西迫撚到...

荃灣西迫撚到...

我9點頭搭上到 再早D就應該上唔到, 元朗都上唔到既話, 點輪到荃西人上
冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

屋企人計過,唔太抵衝,都係等以後買啲心水二手盤

荃灣西迫撚到...

我9點頭搭上到 再早D就應該上唔到, 元朗都上唔到既話, 點輪到荃西人上

你呢啲時間過海返9點果堆人走晒喇
冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

總之就價格反映質素啦
正如我之前所講,就算金門個名幾好,其實人地做生意都係睇餸食飯
佢個客俾左幾多budget 佢起樓,佢咪跟個budget 去用料同砌件貨出黎囉,都好合理 無人會做蝕本生意架嘛

唯一可以肯定O既係金門應該點都好過中國建築O既

荃灣西迫撚到...

冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

金門個名係好,但所有人做生意都係睇錢做人,無人會做蝕本生意
個客俾100蚊你,你咪用80 蚊成本做,賺20
個客俾80 蚊你,你咪用60蚊成本做,賺20
個客俾30蚊你,你就會同個客講,太平啦我做唔到,好似係

利申: 我唔知小甜甜醬佬俾左幾多錢金門,所以各位自己考慮返

荃灣西迫撚到...

冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

萬景峰

荃灣西迫撚到...

你呢啲時間過海返9點果堆人走晒喇

中環返9 點果班人8 點半要上車架啦
冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

金門個名係好,但所有人做生意都係睇錢做人,無人會做蝕本生意
個客俾100蚊你,你咪用80 蚊成本做,賺20
個客俾80 蚊你,你咪用60蚊成本做,賺20
個客俾30蚊你,你就會同個客講,太平啦我做唔到,好似係

利申: 我唔知小甜甜佬俾左幾多錢金門,所以各位自己考慮返
冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

一手就等觀塘裕民坊,或者北角海旋同埋繼園街項目

荃灣西迫撚到...

冇上黎一排
又有AA係到搵生意
D post亂到唔想睇

不過講兩野
D人話荃灣西新盤開得平
大家睇清楚邊個發展商未

佢D樓質素重衰過長實
因為一分錢,一分貨

萬景峰

媽媽都好鐘意麗城花園,等我買返層一償佢以前捱窮日子嘅心願

荃灣西站

荃灣西站

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞