[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
大飛全美直播都少
反而湧成日喺espn tnt播俾人大炒
鬼知你地2雙星幾時走場
就算唔係主動坐 都一人每季傷返2 30場
更加唔好講可愛隻打法悶撚到訓著 下下一射就入
事實勇就算排西15都好
只要CURRY企係個場度都大把人睇
唔係日日追嘅大眾邊撚個想睇咩PG HARDEN
前兩句應該先係主因 因為之前雙星太跳 轉播大飛好容易中伏
一黎啦
同埋電視直播不嬲唔係比籃球死忠睇
係比D平時唔係日日追見到電視播就睇果D人睇
咁梗係curry lbj
正常死忠自己有LP啦
隊波個班主仲出名過堆球星 好難玩嫁wor
睇as 投票咪知, 啞加女人加埋登登都唔夠廢老多票. 湖狗連ar 都可以係西岸g 排第10輸小小比書人
睇得多russ 嘅波真係會爆血管 d lay up 炒粉 入面幾個人都要射波 中意低位單打完扔個波入框
所以你明佢收緊4千萬個時都係做一樣既野個時
睇佢會有幾眼火爆
破燈
呢個stat真係好有趣 同nba歷史所有球員既35%同埋好多依家做緊coach既都同場過

https://www.instagram.com/p/C2OX2R5o1vt/
最後大腸定馬廁收dlo
入定紙入鷹區
REPORT: The Mavericks are interested in Kyle Kuzma and the Wizards are asking for at least two first round picks, per @TheSteinLine
Cade會唔會先係塞個問題
mb上半場未完ft已經10/10
勁囉
Lakers say LeBron James (ankle) is out vs. Clippers on Tuesday.
聽日無得睇龜龜對吾皇
賣dlo 吾皇嬲鳩左罷打
灰熊勁到咁
MB依種罰球王仲難睇過登 牙登至少都有跳舞stepback 3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞