[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
夾硬押韻以為自己風趣掛
MB 好似缺陣多7場就冇得選MVP
唔睇好 佢下盤唔穩同埋佢大傷過
最多越打越出,最廢都係towns
係,呢樣應該係暫時最大阻力
抖足啲好過 廢事季後賽又話傷又話唔係100%
所以佢成日跌得好撚誇,佢話睇佢腳個醫生叫佢咁做. 除左flop 係受身技黎. 雖然有時我反而諗佢咁跌會唔會仲傷.
得香港人日日屌佢choke
好大機會唔夠出場數
台灣人都係啦
The Charlotte Hornets are trading Terry Rozier to the Miami Heat for a 2027 first-round pick and Kyle Lowry, sources tell ESPN.
Trade summary:

Heat get - Terry Rozier
Hornets get - Kyle Lowry, 2027 first-round pick
rozier好得過lowry?
今年Rozier 打得好 感覺可以嗌多少少 可能多個SRP ?
宜家等於齋收一個FRP
Rozier stat 同Dame 差唔多,效率仲好dd
Heat靚trade,playoff多翻個得分點幫手,又甩到Lowry份約
lowry 而家完全無攻,rozier 肯定好過lowry
到期約要甩唔難,1個frp就真係幾抵
雙贏 熱火賺多一點
Rozier仲有3年約 夾到就抵玩
係,仲要rozier系3波傷左段時間打得好好,換完起碼有翻啲機會入翻東決先,本身offseason兩份負資產Robinson 同Lowry一個打翻起,一個換翻個得分點補Vincent 個位
起碼後生啲 Lowry嘅狀態接近要退役
熱火又殺晒東岸入finals送頭?
熱火嘅FRP無咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞