[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢好似係帶啲垃圾先勁
大飛冇cp3 & 啞狗之前嗰年 帶堆配料&第六人入playoff
如果到時排名冇變 Second round嘅matchup
勇士對為鷹
明明勇好似打得唔錯 鷹好似攻極唔入
但兩隊只係差5分
啲星俾人針對 條友就唔識變通
所以只要一入game 6 7就真係輸撚硬
capela lock down大清
個時0248 1348
手錶佬入po一定會俾人 double
之後對面再塞底
真係想知文件河有咩對策
仲有搵Harrell守油雞
0號戰術+34號戰術+22號戰術
呢啲到時字母,會員要硬食架啦, 季中換coach 係得呢啲揀,
換錶佬就係為解決呢個問題
我雷3節打卡
就算唔換griffin 都唔覺in game adjustment 會好過文件河. 今年鹿會員加字母打得好都唔一定贏. 字母柒就輸九成. 會員柒就一半一半. 戰績比以前更加靠2隻星既表現
想知文件點執防守多啲
chet 嬲
佢不嬲汁到個陣靚
但一去到季後賽要變陣就唔掂
同Wemby天賦差距開始明顯
一隊西一 一隊成隊波比晒佢舞
佢playoff不嬲都打6個嫁啦
Clipper第4 suns第5兩隊上哂電
Luka Doncic asked security to eject this Suns fan, who was sitting two rows behind midcourt press row. The comment the fan made that drew Doncic’s wrath: “Luka, you’re tired! Get your ass on the treadmill!”
唔覺會有咩大變化
反而想知文件最後簽幾多年佢又可唔可以教到最後
今日wemby 叫做同Chet 正面交鋒
真係勁過佢
剌一開始邊有比哂班馬舞, 係剌啲人太廢打返5號即變攻防核心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞