[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
塊迷表示小城市champ完一年已經好滿足
今年輕鬆睇

上限反而唔係睇班bench 而係睇mpj成長到幾多
垃圾ref
雷鐵到一個點
Mpj個背脊限制左上限架啦,反而bench真係要搞搞,rj同daj神神化化,braun上年playoff打得咁好,以為今年會更好,點知掉轉行
一陣LA大戰
潮個locker room都唔妥Ham,偏偏冇動靜
助教坐正既都坐唔穩個位
事實証明教過吾蝗既教練全部都有料
Brown Spo Lue Vogel
Blatt如果唔係唔想再教nba 應該都唔錯
都冇cap
換極都係底薪戰士
都係要靠練下班新仔架啦
The Bulls revealed on Friday that Zach LaVine would miss at least a week due to a right ankle sprain. The Athletic’s Shams Charania said on FanDuel’s Run It Back program that LaVine’s injury is worse than a Grade I sprain.
救救Levine
呢啲首輸中後段既邊有咁易成材, 塊換rj 返黎隻hyland 大飛直頭棄左添. 有個po 爆到champ 埋仲想點. mpj 對塊黎講真係又愛又恨,約係貴,但佢個size 對塊又好重要.
如果Ham教你隊愛隊:
放對面任射三分
唔叫to
亂咁排陣/換人
場場雙手插袋扮好嚴肅
輸波就賴injury
咁而家係教吾蝗啊嘛
有咩所謂 隻猩猩咪由得佢死
係班太監先咁介意話佢係到浪費吾蝗時間姐

火腿第一場做教頭果時明明仲J緊佢行到戰術 入到game winning shot
我真係恭喜你啊
睇條腰有幾多力啦
今場無吾蝗
文件究竟有咩吸引聽佢9up強姦耳朵
BREAKING: Bucks are hiring Doc Rivers as HC, per @cnnsport
啱啱check 過原來湖場均對手wide open + open 3 分出手數係34.5, 塞係34.
唔使諗,MPJ上限就係得咁多
上季西決打後嘅第四節Malone係用bruce brown換走MPJ去收局,今季無呢支歌仔唱,唔通靠RJ同兩件廢新仔咩
以Jokic嘅能力,希望可以趁響癲峰期拎多一冠,地位平或略超Olajuwon
火腿擺耐咗會變壞

lm睇勇士draft佢個仔
應該有網絡大戰
是但啦, 文件河比起另外2舊無咁臭
最衰都係injury呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞