[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
東二竟然會係第一個炒教練
仲要想請Doc?
啞都打
鹿教練 衰乜
doc應該係interview大師
呢個戰績都keep住有勁隊請
吹到自己幾勁幾勁

個CV Bio 可能同馬駿偉一樣
想知夫g 點睇
有d唔明鹿操作。
休季all-in簽Lillard冇問題,但竟然搵個冇head coach經驗的Griffin,當時有護士、Udoka呢d可以揀。
而家先係半季就炒人,接手果個再叻都未必可以執到上手蘇州屎,仲要係搵文件河接手,咁不如搵返不動河山。
公鹿又自爆
搵Doc岩架啦
Jimmy Butler 應該指住黎笑
應該舞唔掂個locker room. 而家個list 咩文件河, SVG, Nate McMillan 都係幾舊屎入面揀
可能字母哥同手錶佬唔妥佢當年騎排緊東一跟住炒教練
反正就是雞湯第一
Doc呢啲 咁嘅工作運隨時可以撈到最快千勝+最高勝率教練
However, the Lakers continue to resist including Austin Reaves in a potential deal. The Hawks recently inquired about Reaves, according to McMenamin’s sources, who speculates that the Lakers would have to give up some combination of Rui Hachimura, a future first-round pick, Reaves or other young players to land Murray.

冇咗羅個名
初選
到底有幾多個真係打都未知
鹿睇哂字母頭,所以好大機會字母出聲
但呢條友問題,已經由JB出到聲淨係唔鐘意佢,到Terry Stotts 未開季就唔撈都反映出黎
搞到糖變62分輸波嘅刷分仔
不嬲都睇8月死剩邊個
今年巴黎多人會玩啦
當渡假幾爽
ref suck 還suck, 傻狼琴日事實係distract 左, 成隊幫城城刷分大過想贏波咁. 去到之後想救都救唔返. 柒係成隊柒. 連本時賣既防守都打唔到出黎.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞