[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
十尾廿頭點無用
仲要27
Butler未退都37啦
係睇Protection去到點
27拎唔到就變28無保護
晏啲輸咗俾大飛就會見到
jv
scoot 今場入到波
大飛今季俾猢剋住
同當年我猢yc可以係咁殺宇宙湧一樣
兩大魚腩nyk同jazz
Braun同Watson都好廢
金塊好慘,練極新仔都係咁
Nyk都算魚腩
我覺得佢地playoff隨時殺得到鹿

雀屎道氣冇左就係咁
Braun 21 pick 打緊第2年, 算一個合格bench player, watson 30 pick 打緊第2年, 上年打左23場場均得8分鐘. 講到塊練左幾年幾隻高順位咁.
公鹿要搵文件河出山了
金塊練唔到隻second round all star都算fail啦
你究竟有無睇今年金塊啲波
Braun邊忽合格 進攻選擇差到
Watson似好少少但場場都有瘋狂走步同空分三分airball
而家金塊似想練呢兩件垃圾入PO八人輪換
另外嗰件Reggie Jackson又神經刀
睇左幾場打得麻麻
Nyk每節拎得廿4-5分,火力都麻麻
拓竟然反超雷
Pacers無Haliburton反超全員金塊
呢項運動只要hot hand係可以1打5
都要多謝金塊班垃圾bench第四節開頭比機會對面打返出手感
尤其McConnell

你自己睇下個draft list Braun 都唔算合格 你估新人唔洗練咩,你仲要係contender rotation. 塊要保個starting 咪要犧牲個brench 咩都比哂你好無. 真係想要 bench depth 咪用mpj 拆細佢
咪就係 tune到DAJ唔係交負作用表現真係算係咁
我覺得教練有料
下個post 叫救救joker 啦, champ 完第2年成個starting five 無變過已經叫春話浪費joker 巔峰
所以咪話你無睇波
你有睇波就唔會覺得今季Braun係合格
上年PO佢嘅表現係合格,甚至可以話係出色,但今季係災難
同埋咪話塊今年個Bench差得好緊要囉
無咗Bruce Brown係好大影響
雷得4粒3分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞