[救救大清] 2023-24 NBA常規賽討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔係上年,好似2,3年前. eject 唔係因為甩鞋,係因為佢著完鞋同裁狗講左啲唔知咩. 本身有1個t,食多個先eject.

當年反熱是良知
NOT ONE NOT TWO NOT THREE…NOT SIX
點估到第一個俾人炒係呢件

有弱智話 dlo + frp 同 v + frp 可以單換
KD 呢
反組團變組團宗師
當年馬刺係三個首輪+一個互換+到期約
According to @brohrbach
NBA insider the Thunder would be open to trading Josh Giddey for a 3 & D player. Would OKC accept Giddey for Grimes? Do you think it be a fit for both teams?
公牛會唔會出手
芬蘭佬啦
今日終於有勇波睇了
心態未平復繼續打爛波定發奮打好波
牛腸又黎料
熱水jm9,熊都打唔贏
再抖下先啦 留黎最後兩個月打back to back to back to back to back to back to back to back咪算囉
https://www.youtube.com/watch?v=7LDH66ja2Zc

當年Mike Miller 都係一隻鞋射三分幫吾皇執返隻Ring.
當時鷹on9都冇計嘅 等多陣連kd都有得諗
宜家邊有可能攞返咁多野
想叫個腦細個仔快啲死, 係佢死lue地話要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞