[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike
各位巴打有無留意香討早排有位人兄換隻iwc去bt換錶帶搞到錶耳又花又崩一事?

本身載緊gs 同呀爺換左黎載

終於有jaeger
邊度有靚價買?

本身載緊gs 同呀爺換左黎載

終於有jaeger
邊度有靚價買?

我呀爺佢都係係網上面同人買 幾錢就唔太清楚

入完廠無以前咁準,依家每日+4秒左右
各位巴打有無留意香討早排有位人兄換隻iwc去bt換錶帶搞到錶耳又花又崩一事?

有 唔會比佢地換

有留意,bt處事手法有問題
不過個位巴打可能開頭對bt好有信心,冇check清楚就走人,自己都衰
睇黎換錶帶都係自己黎好過,又唔係咩高技術野
出去搵人換都係睇彩數

不過個位巴打可能開頭對bt好有信心,冇check清楚就走人,自己都衰
出去搵人換都係睇彩數

有睇,最後好似免費換錶殼?
一開始見到新錶有花真係
慢慢就
一開始見到新錶有花真係
慢慢就

I know that feel

你直接放係舊飾物隔離 花撚硬喎
一開始見到新錶有花真係
慢慢就

邊有錶唔花㗎
一開始見到新錶有花真係
慢慢就

邊有錶唔花㗎

但花左好肉赤
一開始見到新錶有花真係
慢慢就

邊有錶唔花㗎

但花左好肉赤

花多兩撻就冇感覺

🙇🏻🙇🏻
一開始見到新錶有花真係
慢慢就

邊有錶唔花㗎

但花左好肉赤

已經花到冇感覺 但係隻369係用頭兩個月份糧買又唔會賣所以

我都未試過賣錶

呢隻嘢真係幾閃

出去搵人換都係睇彩數

我轉載番佢地個帖其中一位會員既概略:

"1) 樓主不幸在換錶帶時被職員弄傷錶殼
2) IWC 店長認為貨品出門恕不理會
3) 樓主為求查明真相,要求看CCTV 被拒,並繼續認為職員無錯,維持原判
4) 事件在網上發酵
5) 樓主再致電(?)
6) IWC 先拒絕,後再數小時後回電。樓主決定付費打磨,IWC則提供小禮品
7) 維修師博「深度打磨」,錶殻付之一炬
8) IWC 店長竟認為師傅為求美觀,好心做壞事
9) 呈上高層
10) 高層決定換新殼並完滿解決事件"

不過其實我係想講下果位版主都有係個post留言,又叫大家唔好做塘邊鶴加把嘴、話咁樣對件事無幫助又盛……我睇到就心諗:討論區討論都唔俾唔通淨係可以貼相share報喜不報憂咩

到喇 好想快啲送出去

出去搵人換都係睇彩數

我轉載番佢地個帖其中一位會員既概略:

"1) 樓主不幸在換錶帶時被職員弄傷錶殼
2) IWC 店長認為貨品出門恕不理會
3) 樓主為求查明真相,要求看CCTV 被拒,並繼續認為職員無錯,維持原判
4) 事件在網上發酵
5) 樓主再致電(?)
6) IWC 先拒絕,後再數小時後回電。樓主決定付費打磨,IWC則提供小禮品
7) 維修師博「深度打磨」,錶殻付之一炬
8) IWC 店長竟認為師傅為求美觀,好心做壞事
9) 呈上高層
10) 高層決定換新殼並完滿解決事件"

不過其實我係想講下果位版主都有係個post留言,又叫大家唔好做塘邊鶴加把嘴、話咁樣對件事無幫助又盛……我睇到就心諗:討論區討論都唔俾唔通淨係可以貼相share報喜不報憂咩

咁串?
擺到明護主撚啦
而家先有時間POST...晏D去踩車...今日主題TDF

到喇 好想快啲送出去

送?
你玩 giveaway

到喇 好想快啲送出去

送?
你玩 giveaway

送俾男朋友

到喇 好想快啲送出去

送?
你玩 giveaway

送俾男朋友

你真好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞