[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike

J咗

J咗

mwc 抄款

HUF

點睇,自己畫既錶盤。

好靚

想自己拿個錶盤出去整隻錶,自己既unique piece

巴打用咩畫?

真係唔知,去參觀錶廠時,供應埋顏料比我畫

前面見d巴打話東方錶可以去福仁買,有冇話幾樓邊間先係?

平平地玩吓銅

J咗

mwc 抄款

呢款算唔算飛行員錶?
大家既錶帶去邊度買或者佩
條皮錶帶爆左

利申,咩都唔識

買多隻錶,叫Sales送多條俾本身戴緊嗰隻

皮錶帶都有得送?

BTW,得一隻番工錶,一隻出街,未想買錶住

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

點睇,自己畫既錶盤。

好靚

想自己拿個錶盤出去整隻錶,自己既unique piece

巴打用咩畫?

真係唔知,去參觀錶廠時,供應埋顏料比我畫

巴打做鐘錶業?
呢個service/session超正呀
當然 畫功都好緊要

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

係好怪,22/22 又粗又厚,成隻手鐲咁,遲啲都係換返條皮 nato 好啲
不過呢隻個錶面係蝦仔嚟講都算幾靚(有暗花紋),而且夜光幾好 j,都算抵玩

大家既錶帶去邊度買或者佩
條皮錶帶爆左

利申,咩都唔識

買多隻錶,叫Sales送多條俾本身戴緊嗰隻

皮錶帶都有得送?

BTW,得一隻番工錶,一隻出街,未想買錶住

IWC,Panerai嗰啲成日送多條皮帶

有無巴打玩開古董錶
想知香港邊到多iwc vintage錶
上網買好似唔多穩陣咁

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

係好怪,22/22 又粗又厚,成隻手鐲咁,遲啲都係換返條皮 nato 好啲
不過呢隻個錶面係蝦仔嚟講都算幾靚(有暗花紋),而且夜光幾好 j,都算抵玩

巴打買幾錢
想試佢隻ocean titanium
但唔知運費個d點計

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

仲有一隻

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

運費一揀香港就睇到啦

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

運費一揀香港就睇到啦

講開又講,香港幾間代理都貴咗

平平地玩吓銅

佢條膠帶好怪

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

運費一揀香港就睇到啦

貴咗咪上網買囉,尤其是啲錶帶,上網買唔洗運費,香港啲鋪要交租,唉

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

運費一揀香港就睇到啦

貴咗咪上網買囉,尤其是啲錶帶,上網買唔洗運費,香港啲鋪要交租,唉

今年收手唔再望錶

巴打買幾錢
但唔知運費個d點計

hello~~~~~~

運費一揀香港就睇到啦

今年收手唔再望錶

好鬼難
成街係錶鋪
FB又多錶Post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞