[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike
Iwc Mark18 同 zenith type 20 40mm 巴打會點簡

好似Zenith靚仔D

都係 不過我想知機芯質素多啲

想知zenith QC 同 機芯易唔易有問題
Iwc Mark18 同 zenith type 20 40mm 巴打會點簡

好似Zenith靚仔D

IWC Mark XVIII 行ETA 2892,穩定、日差+1左右
Zenith Type 20 40mm雖然自家芯,但個款40mm好似怪怪地
45mm好似岩比例d(但45mm stainless steel版好似有一輪用過sellita movement)
如果你話機芯、QC的話,兩隻都非常好
我會揀IWC Mark XVIII (儲緊錢準備買)

好似Zenith靚仔D

IWC Mark XVIII 行ETA 2892,穩定、日差+1s左右
Zenith Type 20 40mm雖然自家芯,但個款40mm好似怪怪地
45mm好似岩比例d(但45mm stainless steel版好似有一輪用過sellita movement)
如果你話機芯、QC的話,兩隻都非常好
我會揀IWC Mark XVIII (儲緊錢準備買)
有無人推薦下水貨tudor / grand seiko邊倒可以分期

小學英文老師送嘅
B仔錶
但最近開始唔係太準時了

一隻會行既錶可能永遠都唔準
你呢隻起碼一日會準2次

有錢真好

得張舊相

新買第一日戴,幾好
有無人推薦下水貨tudor / grand seiko邊倒可以分期

grand seiko 都有得分期咁好...?

新買第一日戴,幾好

想買紅色, 幾多折

大家點睇 omega speedmaster pro
香港賣最平幾多

新買第一日戴,幾好

好靚

新買第一日戴,幾好

點解唔買鋼帶?

新買第一日戴,幾好

點解唔買鋼帶?

對條釘帶無咩感覺,本身都諗住買皮帶

新買第一日戴,幾好

點解唔買鋼帶?

新買第一日戴,幾好

紅三角

新買第一日戴,幾好

幾錢入?

新買第一日戴,幾好

幾錢入?

有無巴打見過Zenith Defy El Primero 21 實物
上星期特登去尖咀搵都無

大家點睇 omega speedmaster pro
香港賣最平幾多

34k?
追佐幾個POST
發現總係有人出黎話有錢人緊係戴PP呢樣果樣
根本同以前班人話戴撈晒命一樣咁柒
不過班撈友有好多係鍾意個款
而成日開口埋口話ROLEX CHEAP , 緊係戴 RM 戴AP 戴PP .. 果班柒頭連一個型號都講唔出 咪又唔見得鍾意錶 攞個牌子黎打飛機好叻咩柒頭

巴打又唔駛勞氣
上連登,勿認真

新買第一日戴,幾好

點解唔買鋼帶?

睇緊呢隻, 新買幾錢

新買第一日戴,幾好

點解唔買鋼帶?

睇緊呢隻, 新買幾錢

Tubor d錶又靚又抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞