[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike
乛乛⼂⼂⼂
絕版野
有冇上連錶盒介紹
未上鍊
想買IWC 377714或者PAM 01005
巴打們覺得邊隻抵屌啲,同埋呢兩隻大約咩價位?

377714 $40700,有巴打話過可能就減價,行見過最平75
1005。$36900,我見過行最平8折
兩隻都入門好錶
自己揀啦

377714 $40700,有巴打話過可能就減價,行見過最平75
兩隻都入門好錶
自己揀啦

想換錶

愈睇愈靚

呢隻邊到有得買
同埋幾錢
未上鍊

呢隻唔係石英? 我都想買
未上鍊

呢隻唔係石英? 我都想買

石英 綠色都幾特別

兩隻都入門好錶
自己揀啦

如果買377714去BT定AD好?聽人講去BT好似間中會有啲小禮物俾你?

兩隻都入門好錶
自己揀啦

如果買377714去BT定AD好?聽人講去BT好似間中會有啲小禮物俾你?

AD當然會平啲
BT的話可能可以R少少少少折,93,92左右
都係睇人
至於小禮物,多數係送多Set錶帶
好啲嘅咪換埋蝴蝶扣,旅行皮錶盒之類
真係買得多熟咗,落去坐吓都會有紀念品拎吓

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

Omega seamaster
有無人知tudor pelagos lhd 行要幾錢

兩隻都入門好錶
自己揀啦

AD當然會平啲
BT的話可能可以R少少少少折,93,92左右
都係睇人
至於小禮物,多數係送多Set錶帶
好啲嘅咪換埋蝴蝶扣,旅行皮錶盒之類
真係買得多熟咗,落去坐吓都會有紀念品拎吓

感謝巴打

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

exp ii重啲,鋼圈感覺就剛強啲啲
seamaster有ceramic圈會比較閃
唔計機芯其實無咩特別好比較但其實2隻錶都好準時,每日誤差2秒

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

唔計機芯其實無咩特別好比較但其實2隻錶都好準時,每日誤差2秒

同埋雖然2隻錶都係磨沙面,但勞既鋼水有佢獨特光澤,係會令身少少

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

同埋雖然2隻錶都係磨沙面,但勞既鋼水有佢獨特光澤,係會令身少少

個人感覺seamaster個面做得細緻d
不過都係睇相比較
無見過實物

師兄兩隻比較質素如何
唔計機芯

個人感覺seamaster個面做得細緻d
不過都係睇相比較
無見過實物

omega 個logo立體靚啲,勞有內影又多啲野睇
不過exp ii多枝橙針,個面就緊湊啲

好多爸打都戴skx 窮撚恩物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞