[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike
有隻上鏈機械錶rotary
錶價應該四五千
呢排上鏈唔係好順
想問下師兄們拎去邊到整好?
大概整會幾錢
連登巴打們都好有錢

blackbird正野

多謝晒巴打
下隻目標
有隻上鏈機械錶rotary
錶價應該四五千
呢排上鏈唔係好順
想問下師兄們拎去邊到整好?
大概整會幾錢

諗緊買藍色定白色錶面

點解唔買週年紀念版?

個框我麻麻
想買隻錶俾女朋友
Junghans max bill auto定stowa antea ks好?
差唔多價,junghans香港有代理,stowa要等
想買隻錶俾女朋友
Junghans max bill auto定stowa antea ks好?

Junghans 個孤面好靚, 留意下外國啲網站有時平香港兩三成都有
想買隻錶俾女朋友

Junghans 個孤面好靚, 留意下外國啲網站有時平香港兩三成都有

有無咩網推介?
噚日去tic tac time睇折完8k內
我上chrono 24睇計埋shipping都差唔多

銅錶撚
想買隻錶俾女朋友

有無咩網推介?

Massdrop, 類似團購, 都多錶款, 前排有隻Junghans 香港賣九千幾, 嗰度先好似六千, 最後掛住OT 唔記得左買
想買隻錶俾女朋友

有無咩網推介?

我之前響日本jackroad買 junghans 平過官網

Tictac勁貴

連登冇人帶咸仔

咸仔🤘🏻✌🏻🤞🏻

銅錶撚

銅錶撚

想買隻錶俾女朋友

有無咩網推介?

我之前響日本jackroad買 junghans 平過官網

Tictac勁貴

其實最想買nomos....
不過out out地budget
之前係咪好似有巴打係j select做買nomos有折

銅錶撚

好想快啲氧化,而家仲係好金

銅錶撚

好想快啲氧化,而家仲係好金

聽講同熟雞蛋擺埋一齊會加快氧化
洽熟隻雞蛋,搣開佢,圍住隻錶平均咁放入密實盒度,閂蓋,閒置佢幾個鐘就完成氧化,但記得隻蛋要攤凍啲先好開始做,廢事有倒汗水影響個氧化後觀感。

諗緊買藍色定白色錶面

點解唔買週年紀念版?

個框我麻麻

公廁錶

諗緊買藍色定白色錶面

點解唔買週年紀念版?

個框我麻麻

公廁錶

咁少人戴都叫公廁

諗緊買藍色定白色錶面

點解唔買週年紀念版?

個框我麻麻

公廁錶

咁少人戴都叫公廁

Orient黎講呢隻算多人戴啦
有冇咩錶瘦人岩帶 1萬蚊樓下

nomos

nomos

Junghans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞