[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike

平平地玩吓銅

話說都想買隻銅 大MM睇中左ancon sea shadow
七千幾買隻Citizen芯好似又

Sea shadow 3?好貴喎,我覺得買homage 款買到咁貴有啲唔抵

平平地玩吓銅

話說都想買隻銅 大MM睇中左ancon sea shadow

Sea shadow 3?好貴喎,我覺得買homage 款買到咁貴有啲唔抵

其實 eta 2824 同 sw200 貴好多㗎咩?
btw 我唔係咁鍾意 benz 針,我見好多外國玩蝦仔嘅人都唔係咁鍾意 benz 針,反而鈦500 呢類就幾受歡迎

平平地玩吓銅

btw 我唔係咁鍾意 benz 針,我見好多外國玩蝦仔嘅人都唔係咁鍾意 benz 針,反而鈦500 呢類就幾受歡迎

不,只係覺得細廠致敬款太貴有點不值姐
我都唔鐘意benz針,總係覺得係勞用先好睇

平平地玩吓銅

homeage 都係平平地先抵玩,到一千鎂呢啲價位就未必玩得過

平平地玩吓銅

homeage 都係平平地先抵玩,到一千鎂呢啲價位就未必玩得過

係,好彩ginault當時有跳樓價

有無人去左

有無人去左

有冇話幾點收? 狗沖去

有無人去左

請束 就咁去得唔得

有無人去左

請束 就咁去得唔得

今日開放俾公眾架
想問bremont 是咪好野
新手最近成日見到有FB ads
想問bremont 是咪好野
新手最近成日見到有FB ads

佢隻潛幾靚,仲係in house機芯

精神又爽利

錶就冇啦 屌拿聲 送個鐘比你就有 岩岩好3點3 去食hi tea啦錶撚

有無人去左

有冇話幾點收? 狗沖去

5點鐘收檔

有無人去左

有冇話幾點收? 狗沖去

5點鐘收檔

有冇pp睇?

錶就冇啦 屌拿聲 送個鐘比你就有 岩岩好3點3 去食hi tea啦錶撚

cheap野👋🏼
兩個星期後去歐洲玩,想買番隻錶

求介紹,1萬筆直,
兩個星期後去歐洲玩,想買番隻錶

求介紹,1萬筆直,

中意潛水款既可以睇下
Oris aquis
Longines hydroconquest
Tag aquaracer
二千筆直想買隻錶俾男朋友
20歲頭仲係學生冇咩錢
Calvin Klein 買唔買得過

抵玩
二千筆直想買隻錶俾男朋友
20歲頭仲係學生冇咩錢
Calvin Klein 買唔買得過

男朋友收到實好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞