[錶撚入]擺底你地戴緊既錶4

1001 回覆
14 Like 22 Dislike
二千筆直想買隻錶俾男朋友
20歲頭仲係學生冇咩錢
Calvin Klein 買唔買得過

佢本身個人中意咩類型?如果買CK就唔抵,vintage啲可以買DW sporty可以買Tissot/Invicta

Dw

比三個舊屎人揀

2000蚊性價比高少少:
精工
orient
christopherward

Christopher ward好似幾靚
官網clearance 抵定邊到買好

官網買
panerai 係邊買多款睇同多折

另問ig 個hkrolex 係咪流

Ig shop喎師兄

Ig shop喎師兄

千幾蚊一隻你覺得呢

Ig shop喎師兄

千幾蚊一隻你覺得呢

幫襯開間ad通常都8折(問過1005,1312)
20歲頭仲係學生冇咩錢

佢本身個人中意咩類型?如果買CK就唔抵,vintage啲可以買DW sporty可以買Tissot/Invicta

Dw

比三個舊屎人揀

Tissot某d款都可以一戰既
20歲頭仲係學生冇咩錢

Dw

比三個舊屎人揀

一係好似我咁帶呢啲美國嘢 幾百有交易

細佬不材唔識欣賞
20歲頭仲係學生冇咩錢

Dw

比三個舊屎人揀

一係好似我咁帶呢啲美國嘢 幾百有交易

細佬不唔識欣賞

rr

啱啱買咗無耐

好多人到依d價位都選擇Rolex 其實Iwc都唔錯

好多朋友都話我點解唔買勞
又話保值 又話多人識
如果要保值我買舊金唔好?
而啲手錶從來都係奢侈品 邊會理保唔保值架
同埋邊個會想自己有唔掂果日 諗住賣
同埋勞本身唔係咁鍾意 一街都係 公廁錶
rr

啱啱買咗無耐

巴打手夠粗
好睇

本身我隻手好大隻
帶其他錶 會變咗女裝錶咁

求教,ad 即係咩店

求教,ad 即係咩店

授權代理

抵玩

膠帶靚咩

我玩咗兩日都係覺得有少少怪怪地咁,都係換返 nato 順眼好多
不過個銀色扣唔係咁襯,過兩日上網買返條銅扣先

抵玩

膠帶靚咩

我玩咗兩日都係覺得有少少怪怪地咁,都係換返 nato 順眼好多

佢如果好似rubber b咁無逢我覺得會順眼好多,依家硬係好似隨時跌咁

抵玩

膠帶靚咩

佢如果好似rubber b咁無逢我覺得會順眼好多,依家硬係好似隨時跌咁

rubber b 好似好貴
rr

啱啱買咗無耐

又話保值 又話多人識

醃老闆
rr

啱啱買咗無耐

其實都有可能係大飛呢類太大隻,反而撈嘅 size 就啱亞洲人多啲
rr

啱啱買咗無耐

又話保值 又話多人識

真係成日見到啲 sales 戴

抵玩

膠帶靚咩

rubber b 好似好貴

我都覺得怪怪地,伏左我以為係無縫黎
兩個星期後去歐洲玩,想買番隻錶

求介紹,1萬筆直,

中意潛水款既可以睇下
Oris aquis
Longines hydroconquest
Tag aquaracer

如果唔潛水款,斯文款有無介紹
rr

啱啱買咗無耐

又話保值 又話多人識

醃老闆

你係 ?
兩個星期後去歐洲玩,想買番隻錶

求介紹,1萬筆直,

中意潛水款既可以睇下
Oris aquis
Longines hydroconquest
Tag aquaracer

如果唔潛水款,斯文款有無介紹

Baume & Mercier
20歲頭仲係學生冇咩錢

Dw

比三個舊屎人揀

2000蚊性價比高少少:
精工
orient
christopherward

Christopher ward好似幾靚
官網clearance 抵定邊到買好

官網買

買咗Christopher ward喇
連登有愛 唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞