[KPOP] K-POP 2024討論區 (2)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Lm
牙mo 平時講野都接近走音邊緣地獄難度
人地la lisa有大量東南亞粉絲支持 momo solo十萬隻都唔知賣唔賣到
Lisa從來都唔洗唱添
momo唔走音難d定gigi跳舞唔甩難d
搏大家想睇encore
唱番Twice頌個種兒歌應該Handle到嘅
點解仲會有人覺得TWICE啲歌係兒歌好易唱
論易唱 五代啲歌仲易唱
ATEEZ都有份場下啲鬼佬會唔會一片死寂
Nmixx啲歌易唱咩?
ATEEZ隻新專12月美國先賣咗14萬隻
你可以睇返上年kcon美國場ATEEZ出場台下咩反應
Kcon又點同啊?
Twice 果代啲歌都仲有高低起伏
呢代念經多
有咩唔同?咪又係fans狗衝
再講ATEEZ美國d演唱會開Arena都賣晒喎
張元英勝訴,油管博主脫粉收容所賠償1億韓元

組合IVE張元英和所屬公司Starship在以油管博主脫粉收容所樸某為對象提出的損害賠償請求中勝訴。

張元英和Starship除了要求賠償損失外,還以損害名譽、侮辱罪等嫌疑起訴了樸某。相關事件正在江南警察署進行調查。另外,對Starship娛樂的名譽毀損和對張元英的虛假事實妨礙Starship娛樂的業務一事,正在進行另外的訴訟。

張元英方面主張,由於謠言形成的視頻,不僅是張元英,就連成為祭品的其他藝人也受到了精神上的痛苦,演藝活動也受到了影響。律師強調:「樸某通過視頻製作和編輯來謀求收益,其非法性程度更加嚴重。」
抵啦
公道
冇人話Twice嘅歌易唱平日I cant stop me之類根本連志效都唱唔到上去,點會易唱

第一我係話Twice頒,唔肯定你有冇聽過,但係就係兒歌風格嘅歌
https://youtu.be/YdeeXDO--cs?si=p4XttnAVnOiKAFbN

第二我重點係話Momo真係唱唔掂,可能唱簡單d嘅歌先Handle到
好!
韓國係咪好多呢類channel
瑛黑未日 又輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞