[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
睇左 4球 CCC開出黎都係頂多傳 1腳就俾對面拎返
好似睇左重播 4次咁
Bremer
其實再咁落去,淨係今季都可以跌出前四…
雖然話來季意甲有5個歐聯位,但去到第五要打外圍賽就真係肉酸。
仲有場對博洛尼亞 應該好睇
屌帥作客炒莫達
反屌全線收皮
博洛尼亞都放左暑假了..
近5場得1勝..
睇個勢估
屌帥唔想d球員受傷
先無俾球員踢足90分鐘
下個禮拜主場對弱旅
贏番場提升下d士氣
Full team係意大利杯爭勝..

相反阿特蘭大賽程密到癲
又要爭歐霸 意杯, 重要爭頭5
而家已經傷左件中堅…
我目標好明確,由季初以黎,都只求今季拎前四,之前仲比呢到嘅師兄笑我要求底
如果咁都做唔到,我都無咩好講。
拎到前4 + 捧意大利盃
為何仲要反屌???
師兄你會唔會太樂觀

我祖最好人,送分比護級隊
歐聯位好難拎唔到
始終下面班友重不斷失分

係睇下意杯贏唔贏到jack

留名等睇高層點炒屌仔
可能要好似轟咁大勝咁先得歡心
唔使話要大勝,係想睇到踢波積極啲,多啲跑動走位配合,現代足球呢啲都好基本嘅要求姐。
以鏝城呢球為例,強如鏝城啲球員都好勤力咁去迫波,迫到對方一傳失馬上反守為攻。
蛆當然無鏝咁強嘅入球能力,但我只想講踢法嘅積極性,盡量去迫到對方失波,去創造進攻,就算最後唔入,我都已經收晒貨。
咁請得屌帥都係預佢打悶波架啦。。。
你望佢輸埋意杯 等球會炒佢

我覺得佢贏到意杯 重有得傾下
尋晚得一段係逼得對方緊,就係weah拎黃牌嗰下,之後就散步了。

邁向10場不勝中

兩邊都互射十尻幾腳
你射我又射
宜家俾我嘅感覺係球會想佢自己辭職俾少啲
屌帥就俾少一毫子佢都唔會走
不過都好正常
以後應該都幾難有球隊會肯用呢份人工請佢
喺我角度,當初輸俾海法馬卡比就應該要炒
如果唔係份人工,真係無可能留佢到宜家
最近14場拎得14分
應該無咩邊隊前列球隊可以由佢咁樣挑戰下限
拎住意甲最高人工
要成績無成績,訓練同戰術又落後
有Var同五換之後,連唯一賣點嘅臨場調動都無埋
宜家就連更衣室都管唔掂咁
條中場都帶左兩三年,但連基本走位傳接都教唔好
都證明左佢唔係一啲建隊形教練
宜家嘅佢去啲國家隊可能重好啲
同埋留佢多一年可能比洗20m炒佢蝕得更多
啲球員身價係咁跌,踢到咁根本吸唔到新球迷
平時果啲季後美國cap水之旅
今年我地已經柒到俾人飛甩埋
計我話
都係拎莫達黎恐嚇下屌帥架姐
之前吹菲臘比安達臣吹到似層層

今季已經一半場次都有踢迫搶
衰就衰在射黎射去都唔撚入 和得太多
失去天使大盜呢D主力攻擊球員 又無代替品 預左架啦
依家仲撐蛆嘅,都必然係我地呢啲老鬼。
咁踢法,真係無可能吸引到新血球迷
炒又好 唔炒又好

首先球會肯泵水買人先會有成績。。。

再買小韋亞呢d質素真係俾施丹你教都唔掂
同埋d次世代球員

下半場出黎凳下腳有新鮮感就話幾好者

擔大旗還要時間。。。
應該都唔會有大手筆買人。
希望搵到個打得有form嘅好教練,用手上啲幻幻玩一兩年重建,keep到前四,捱過兩年後,再圖謀復興。
計我話

球會季前set 頭四+意杯為目標
即係預班人係咁上下成績囉
咁唔淨止我地既
根本成個意甲都無競爭力
講真睇英冠波仲好睇過意甲波
英超唔使講,我都有睇,中游嘅比賽都好睇過意甲。
不過相信大家都唔係勝利球迷,係撐蛆嘅無論點都會繼續撐。
不過撐還撐,都唔係睇住佢爛泥咁都唔出聲,屌都係想佢好。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞