[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

818 回覆
2 Like 2 Dislike
深感同意
勁就唔駛俾ac米蘭賣走
以前成日嫌比真歷無無謂謂咁傳D安全波
其實傳安全波都唔易 盧卡迪利D長短傳有時都嘔血
滴奶係前插博士
所以而家咪傳搵舒服佐
下季點組兵?

拉比奧 好大機會走人
美國肥仔續約有阻滯
Lewis Ferguson大傷抖半年
Koopmeiners 身價上到60m + 車仔插手

蘇斯達Mikel Merino
19000棄將Amrabat
烏雞 Samardzic
熱狗 Hojbjerg
不過唔記得之前睇過邊篇文章定呢度巴打講

球會重要捱多年窮先可以大手筆買人

復興重要一段長日子
安達臣唔簽祖記番巴西

之前重講到99%轉去我地度
費格信斷acl
佢又唔肯黎
一日之內兩個目標都收哂皮
https://twitter.com/The_AJC_/status/1779989832590115207

人地由頭到尾都無話冧你祖雲
可能季尾又會話由頭到尾都無斟過莫達

我蛆一直信任我屌帥 之後再續約1年
笑死

🔘👀 Zaccagni will renew with Lazio, despite Juventus talks.

[Alfredo Pedulla]🎖
今季歐洲五大聯賽絕佳機會轉化率最低球員:

1️⃣ 達雲紐尼斯 - 19.4%
(31次絕佳機會,錯失25次,射入6球)

2️⃣ 拉賀域 - 21.7%
(23次絕佳機會,錯失18次,射入5球)

3️⃣ Akor Adams - 26.1%
(23次絕佳機會,錯失17次,射入6球)

4️⃣ 積遜 - 29.2%
(24次絕佳機會,錯失17次,射入7球)

5️⃣奧巴美揚 - 32.1%
(28次絕佳機會,錯失19次,射入9球)

冇錢可以收返呢堆
Huijsen Rovella Soule
羅馬fans 屌到Huijsen傻
條友暗黑兵法確保我祖有前5
應該未到咁窮嘅
老細四月先課左1.7億for轉會
下年又有得踢FIFA Club World Cup可以執50m
只要保住個歐聯位,正路都有啲錢買人
唔好買啲老野喇,重用新人,買人寧願買少啲都買啲好啲嘅球員返黎,玩下育成足球先啦。
大家睇車曼廠。甚至國米,ac都經歷左唔短嘅重建時間。睇黎蛆呢次重建,都一樣係漫漫長路。
大家睇下廠,爺爺走左重建左咁多年,呢兩年先去返爭標嘅位置,但都未可以真係拎到冠軍,可想而知,重建嘅路都幾難。
依家最好搵到個可以帶領蛆打到自己風格嘅教練,再望每年都keep到前4,慢慢先再講冠軍。
下年好大機會要踢四線比賽
只要唔係太高人工或者用黎做核心
我又唔太介意隊波免簽幾個老野
起碼補充翻個squad 先
同埋可以將啲錢留翻去買一兩個真係可以做龍骨嘅
依家前五都可以踢歐冠?
邦老師幫人晉級
佢舊東家米蘭都出左局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞