[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

815 回覆
2 Like 2 Dislike
今星期六晚終於有場波睇下,唔使下下3點幾
起身3球3分

老麥好撚勁
華大哥
杜生終於擺脫水貨華呢個稱呼
明明之前比盡一球上落
一開完新POST新標題 就4:0/3:0/0:3
係咪玩野
[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)
https://lih.kg/bFBDxQV
#79 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢排好唔真實……下下入3粒我係咪發緊夢
根本就亂咁黎,完全無尊重過屌帥!
Max Allegri has become only the third coach to mark 300 Serie A victories and is just two shy of Nereo Rocco, with just Giovanni Trapattoni out in front.

屌大師
屌帥火都嚟,個贏1:0紀錄斷晒
呢個屌帥假架
Tiago Djaló is officially Bianconero! ⚪️⚫️
🔗 juve.it/WelcomeTiago

勁人?
斷左腳的 好似仲未傷完?
Lille個教練講佢已經跟翻操幾個星期
咩人黎,值得買?
印象中本身國米係想買佢頂 Skriniar
係佢大傷先轉左目標買pavard
諗住等暑假先免簽佢
特點係左中右都打過
但喺lille踢左中堅多
速度幾快,落腳亦幾好
但位置感一般,我睇過果幾場都見佢失位
雖然190高,但身型有啲削
爭頂能力比較一般
但只係用3.6m,重可以分三年俾
買到個當打嘅左中堅
都無咩好要求
好似用到下波? 幾m搏下抵玩既
好似想簽Koopmeiners
40m

According to Tuttosport, Pogba shared a message on the team’s Whatsapp group to congratulate them for winning and reaching the top of the table in Serie A this past Sunday. Juventus overtook Inter over the weekend, but the Nerazzurri have a game in hand.
其實佢家陣咩情況
堅恩 借去 馬體會
廢貝 強勢回歸

好似自己獨立訓練

下個月中會有判決
用廢貝同出新仔冇咩分別
寧願出新仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞