[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

815 回覆
2 Like 2 Dislike
贏意盃仲反唔反屌呀
小妹不嬲唔care 意杯
尋日過人最多,最有膽嘅係米仔
睇見盧卡仔分波
差不多次次都斬到唔知去邊

一係有時懶高章吊個波入禁區俾對家龍門

我就唉左一聲
射門命中率奇低
就算換左屌帥 佢地會唔會變勁
跟本就成堆庸材 工兵
射17腳比人block左11腳
無左天使大盜迪巴拉呢類球員 無技巧無技術 全部變哂尻射
米仔有啲guts
但對手解決米仔都易 就係撞埋去 米仔勁pk
拉比奧一出番黎 人地反而無咁大膽 成碌杉咁硬淨好多
尤迪斯最近呢幾場,對手好似有研究點守佢,無以前咁sharp
對上一個好有決定性嘅前鋒,我個印象已經去到泰維斯泰維斯仲要係幫工性質,對蛆黎講已經超班。
決定性既前鋒
你會唔會唔記得咗牙朗大哥
咪撚提呢條雞姦
硬膠小妹俾大哥性侵過
拿坡里果場都重有得屌下哂機會
尋日果場大部份射門唔係靠角球罰球就係鳩斬
但啲進攻套路又俾人睇穿哂
俾人限制你傳中
同中路留人頂波就大大減低你入球率
睇翻而呢八場我地唯一贏過對方頭搥嘅得一場
就係唯一贏波果場
換左屌帥會唔會勁啲無人知
就好似應該無咩人估到係咁怨人腳廢嘅摩佬走左之後
迪羅斯可以直接帶到隊波識飛
羅馬嘅人腳認真意甲都有前六嘅實力,一啲唔廢。廢嘅係摩廢奴out到唔out嘅戰術打法,睇迪羅斯蛇嘅羅馬,就好明顯生猛過廢奴果隊。
要講人腳,呢期好多新上位嘅教導迪沙比蛇,沙比蛇,果啲一開始都唔見得人腳有幾好。
有時教練嘅實力真係好明顯,新一代嘅教導好多都好出色。
當然蛆呢幾場,我唔係話要怪晒屌帥,有一半我覺得真係球員發揮得唔好,先出現呢期嘅低潮。
炒咗屌仔都冇錢買人啦
講閪咩
明明大炒果幾場你地唔係咁講 行雲流水 進攻足球
低潮期即刻出晒黎
琴晚你睇完LIVE
你覺得呢班友嘅水平...
加埋 水貨華基艾沙兩條ON9上半場嗰球反擊...
換左屌帥有救咩
成日狂吹莫達接手 九唔搭八 佢有特異功能咩
ANYWAY摩佬岩我祖
艾歷尼對於我黎講等於賓尼迪斯,CV係有冠軍但有幾多料睇咁多年意甲大家心知,人工又貴
8場贏得1場
重要其中5場都係對d中下遊球隊
唔講以為場場對緊皇馬巴塞
d人廢極都未去到呢個地步啦
再講點解d人係咁吹莫達
你得閒睇下人地d踢法咪知
建議睇下早排人地對國米果場
人地一樣無個明確10號位或者明星球員帶住
但人地可以踢到對方成個下半場1次攻門都無
靠嘅係全隊跑位,拉空踢出黎
用一年多d帶到呢個地步,的確幾適合宜家呢隊無咩form嘅球隊
重要價錢起碼平屌帥一半以上
講真早幾日見屌帥玩禁閉操練
重估緊會唔會真係聽人勸試下三箭頭
點知轉就真係有轉,不過就將gatti拉去邊路當Theo用
賽後人地問佢點解唔試三箭頭重係度打爛渣
宜家距離第5爭8分,再係踢到咁真係歐聯都無得踢
好奇佢地平時訓練,除左防守同訓斬中(呢個我知),仲練左咩?
華荷本身反屌,唔關訓練事
炒屌未?
gatti 如果拉邊走遠柱頂波都好d,而家個波成日經佢腳先慘,帶波傳波都冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞