[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

827 回覆
2 Like 2 Dislike
蛆晉級 多謝!
唔會得
被屈頭鎚
膠蛇勁中
未來邊個教都好

希望好好醜醜贏番個意杯衝起下d士氣增添下季既信心
下年原來要去沙地打意超杯

意甲
意杯
歐聯
世冠
意超

5線進行
如果贏意杯係咪一定有歐戰踢?
歐霸歡迎你
我想要莫達,迪沙比蛇,都好過屌!
先唔講領隊
有D完約(迪迪仔 辛度 拉比奧) 有D賣走套現(肥嘜 伊靈 哥斯迪 米歷克 堅恩)
仲要踢咁多場
人腳上 好可能地震...
可能有十個八個低價新面孔 先夠應付
10個10M都洗你一億
Next gen攪掂啦
iling值得多一季機會
對阿特蘭大
得翻一年約,唔續應該會賣
季初如果借俾博洛尼亞應該可以最少賣貴10m
今年無咩機會踢

後備出親黎都麻麻地
上年next gen上黎咩都唔理係唔係都衝左先
跟左屌帥一年就變到畏首畏尾好驚失球權咁
轉教練可能可以釋放佢
應該唔單止「佢」
包括你?
當然
而家果班面對面都可以傳失
第一簽竟然係龍門

Di Gregorio, agreement with Juve!
Competitors beaten in a dinner on Wednesday. The request is €20m, Perin can be included in the deal. Di Gregorio would join Szczesny next season and replace him in the following one.
20m
蛆粉:豪俾佢啦

If Juventus and Allegri decide to part ways, Allegri will want his contract to be respected to the end, with no economic negotiations to favour his departure. The payment of the €20M stipulated in the contract, between net and gross, will be necessary.

[Tuttosport]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞