[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

815 回覆
2 Like 2 Dislike
踢得唔曳嘅 辛度唔好彩姐
有權反勝
咁樣食詐糊
輸0-1 難以接受
烏雞都輸搞乜鳩拎唔到冠都唔洗輸呀
拎唔到冠咪打下假波賺下外快
隊長重幾fit
烏雞得30%控球率 作客之下仲贏0:1
竟然用屌屌的魔法對付我祖
屌式足球防守係唔錯,呢個係事實。
但如果想要好啲嘅成績,屌淨係識防反,同斬波出高波,至多咪意甲4前,歐聯16強囉。
雖然今年無歐戰,但打國米都睇到個現實。
沙基早前篇訪問講到重點

“Furthermore, Juve have a very young team with little experience. They don’t have leaders. This is a factor that takes its toll in the long run.

“I am not inside the Juventus dressing room, so it is difficult for me to judge. However, I will say, that the defeat at San Siro had a significant impact.

“Inter, on that occasion, proved to be stronger and managed to demoralize their opponents.”
始終都係攻力不足,今季輸畀國米都係情理之內
人哋攻擊線真係橫掃,
但仲有半季,就努力埋佢,前四都算係可接受嘅,今季係用幾多新仔。
可能係我悲觀,睇唔到屌式攻力嘅好處。
我認為問題主要係出係屌嘅進攻模式嘅落後,多於進攻球員本身嘅能力。
依家屌帥3場不勝就出晒黎
之前7連勝 (19場不敗)
人有三衰六旺嘅
係咪好似岩岩續左約,去到25,26年?
重有一年 (2025約滿)

好似話季尾先會坐低傾
一係續 一係走
有傳大老細傾向續約
係睇屌帥重有無動力繼續教
唔好啊求下你
出辛度後不斷失分
高普過黎我祖未
點解會有咁理想嘅諗法?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞