[入多過一球當我輸]祖雲達斯球迷討論區(44)

815 回覆
2 Like 2 Dislike
反屌嘅路實在太難行
尋晚有下 杜生同yildiz疊位
以為佢哋撞埋一齊,但一秒之後,yildiz 已經彈前咗個波,杜生就突然閃前一個身位變咗單刀
解放咗杜生踢得舒服咗

之前希望基艾沙同杜生有化學反應,點知都係唔得
我開始懷疑同topic 名有關
其實一開季係有ga,頭幾場成日兩個一齊入波
不過之後長期傷是但一個,隊波就沉沉地
但尤迪斯真係似dybala…屌帥識用
最後真係放走都唔出奇
屌蛇應該以後都會用yildiz加v9呢個組合為主
唔好放,因為要有基艾沙做兩手準備。萬一華荷域或尤迪斯邊個傷,或無態,都至少有基艾沙係到頂住個場。
所以咪睇佢續約叫咩價
佢人工係全隊資薪架構入面本身已經唔平
如果係做 backup plan 要唔要咁貴
有些少重回正軌嘅味道 又話要賣人 仲要係基艾沙
到賴野時 君非亡國之君 臣乃亡國之臣
睇屌帥重唔重用佢㗎啫
佢宜家年薪全隊第3
如果續約仲想加人工而屌帥唔當佢核心嘅話
祖唔再當佢係非賣品完全正常
Giuntoli 其中一個重要任務就係執返靚盤數
蛆下年好有機會要雙線作戰,而隊中有料又可以救命嘅,基艾沙係唯數不多嘅一個。除非佢開個續約價高到離譜,否則貴少少都要續佢。
感覺好似當年迪比亞路咁

上位踢走巴治奧
擔心下基艾沙唔想續好過啦
352又唔係踢得舒服
就算加人工應該都比唔上英超啲offer
宜家又得翻年半約
如果佢真係唔肯續,暑假都似會賣
呢排重要係咁傳暑假免簽安達臣
都似開始做定兩手準備
決定開始迷 Yildiz了
丁死人咩
佢個經理人都大咬 所以唔樂觀
下年換走屌帥
踢433 / 343
LW yildiz ST 華荷域 RW 基艾沙
好J到
基艾沙變安達臣
做定兩手準備無壞
就算基艾沙renew到
佢都幾啱洗
‼️ Juventus is set to offer Max Allegri a new contract before the end of the season.

[TuttomercatoWeb]
反屌嘅路實在太難行
而且佢都未必肯做後備
佢人工咁高 唔好啦想要有進攻體係教練
就迪沙比蛇啦
好!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞