迪士尼宣佈Star Wars《星球大戰》阿Rey再做女主角拍多一集!

256 回覆
7 Like 199 Dislike
傳聞JJ未拍完7, 佢已經寫好劇本
同原本拍9個導演有揾過佢, 叫佢唔好殺Luke
sequel trilogy 完美咁救返prequel trilogy
我仲好記得當年有個friend 睇完同我講好好睇一定要睇
諗返都唔知係咪中左伏要拉多條友中
睇住leia 係太空飛仲癲撚過z高達嘉美尤
有比較有傷害
ep5 Han被雪之前嗰句I know講緊全球大量女人聽到出水
去到prequel就俾句I don't like sand你
Leia 都算
肥妹條plot line 先睇到火,完撚全對主線無幫助,都唔知拍黎做乜鳩
只迷四五六既我

只係覺得最後三套打鬥好誇張
主因因為特技進步左唔知幾多倍

公主仲可以閉氣遊太空我就唔太接受勁成咁

又唔太接受到天行者咁易就死左

三隻冇咩印象

反而極鐘意安多
同埋星戰一號

就算奧比溫都好睇過呢三套

可能一再重覆帝王玩弄啲武士套路
引一個入魔然後同主角打
最後兩個攬住迎接死亡我覺得勁激動

只會覺得兩個戰友攬住勇敢面對個結局
等陣second sis 同師傅黑鬼黎
又比人屌
點解
只要你想人人都可以係skywalker
呢個係其中一個原因我覺得Andor好睇
男主個結局大家都知,但你會好想睇佢點由開場個wfc變到最後肯為個cause去犧牲
第二集唔多掂,又想主角玩轉暗
本身想笑佢掉轉睇
但諗真d佢先係贏家,先苦後甜,456會仲好睇咗

3嚿都係屎就無謂分邊嚿香啲啦,建議重拍
7 係3套入面最正常但都隊死han, 已經同kylo可以互片光劍、加埋luke唔要光劍⋯⋯
7-9基本上都係唔可以翻睇的
除咗mando女主角,Asoka個反派女學徒都幾好J呀
反而奇怪baby yoda咁多女fans, 迪士尼都冇狂出商品
唔計對白,有型男美女、mother fucker, yoda出手同埋R 2識飛都收貨啦
I have a high ground 前既lightsaber duels 正到無得彈

呢幾日youtube 睇d 人cut ahsoka anakin vs ahsoka 既片,下面d comment 清一色係讚hayden 有muscle memory
要放慢少少黎就d 對手
會唔會遲下又話牙Luke 有個私生子
不撚如復活anakin 算啦
反正Hayden 都仲算後生
唔拍呢家人堆fans實反枱
但仲有咩好拍得架大哥
7-9成日俾人彈根本係lightsaber鳩fing
殺Snoke後打guards嗰幕直程俾人frame by frame屌柒d動作全部多餘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞