迪士尼宣佈Star Wars《星球大戰》阿Rey再做女主角拍多一集!

256 回覆
7 Like 199 Dislike
但Kylo姓Solo
計條bloodline呀
由Leia度拎姓開正晒女權心態
好似話放哂比Dave Faloni搞
所以只要你唔睇正傳
其實應該okay

老實講,呢個streaming 年代
fans等你幾年一套電影真係算9數
所以你當電視先係正傳就okay
不如皇帝仲未死 再復活
7都爛搞架啦, 只係食正當時情懷仲叫睇得落
白卜庭真係慘死撚左幾十年都要比人拎返出黎鞭屍
Nig saber
Marvel 女CEO俾人炒咗,佢哋其他系列應該唔夠膽再玩嘢
已經整爛左,係唔係點都要將成個ip 打爆成粉末
仲有個紫頭八婆懶係有計謀咁超光速撞向人地艦隊,又要好女強人咁「唔需要解釋俾你地啲男人聽」
然後搵另一個人描述佢做到呢下萬中無一

寫劇本嗰個知唔知自己寫緊乜春 即係佢其實有99.99999....%機會「bye bye你條尾」咁自己揸走架艦hyperspace走咗,老點成村人坐細船仔降落個濕鳩基地等俾人圍攻

如果紫頭八婆係知自己實會做到嘅,咁啲宇宙戰使撚打得咁辛苦抽籤或者俾定安家費一人一架艦撞鳩死晒啲sith都得啦
仲有無個肥婆同黑人又出黎打車輪?
已經feel到衰硬
未開拍已經知道唔會好睇
搞到人減少意慾再睇star wars 相關野
硬係覺得disney會無啦啦痴根 又搞鑊泡
其實唔駛抽籤或者俾定安家費
係可以求其搵幾隻R2去揸就得
晨早掌握呢個戰略仲可以量產
當年睇到都屌左聲
可以用呢招的話唔洗打到咁辛苦啦
搵部droid 控制一架艦神風咁撞搞掂
安家費都唔洗
屌佢老母拍Old Republic搵keeves做darth revan好過啦
細個玩KOTOR 揭露真相,再播片回想番有古惑嗰啲對白嗰陣係幾shock
食老本可以捱到幾耐呀?
TLJ其實真係無一幕係唔屌出聲
個人覺得最撚正係嗰堆零重力情況下會跌落去嘅bombs
官方仲要事後補元設計,鳩up堆炸彈係用磁力所以work
但係接近同一個物理原則,俾人追緊嗰堆ship可以因為「out of fuel」而停定
其實Star Wars一向都唔係hard sci-fi,不過都唔好咁撚離譜呀大佬
extended universe 一早諗好晒後來嘅故事 廿幾年嚟啲星戰電腦遊戲都有好多緊呢啲故事線行

係迪迪咁自大要重新整一個垃圾新故事
7還好
89 係戲院睇到屌出聲
尤其係個rose
其實佢話向下嗰下加速,容易啲貫穿戰艦裝甲做bombing run 咪得,佢唔知點解要話係磁力
好耐以前舊嗰隻battlefront game啲轟炸機粒炸彈都係宇宙空間拋物線向下射,咪又係咁玩
好明顯第8集個rose搞到收唔到科,第9集俾佢求其出一陣就消失咗
仲要無啦啦彈個女黑人出黎頂佢個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞