迪士尼宣佈Star Wars《星球大戰》阿Rey再做女主角拍多一集!

256 回覆
7 Like 199 Dislike
點解唔做英靈
會唔會出埋古古呃人買飛救票房
咁係前傳係抵屌嘅 無啦啦彈迷地原蟲出黎又唔見咗呢樣野,仲要跟呢個設定會愈黎愈多野有conflict
有啲對白演繹鳩到變成meme咁樣

係估唔到一山還有一山低第8集可以癡晒線咁唔知做緊乜
starwars 淨係覺得前傳好睇
natalie portman 好正
冇, 故事除左copy 4-6一次之外冇推進過

9又係玩返palpatine

7-9就係睇迪迪尼點賜死d 舊人, han, luke, leia

不如跟返non canon咁拍luke vs thrawn 仲好睇

7-9 = 哂時間哂左d casting
General Hux 出黎攪下笑姐最後做埋間諜仲要比人知啪鬼埋
7 = reboot 4嘛
Adam Driver接其他戲都幾明顯佢真係想做個好演員
個角色俾迪士尼3集咁樣撚法,唔係好等錢使嘅話,點會仲想繼續拍
正傳可以不理
SW只睇mandalorian
你呢句野如果係出789前俾舊星戰post班友睇到既話屌到你反艇
戲名叫Rise of The Skywalker然後Skywalker冚家死晒

我屌你老母迪士尼
7睇完感覺就係現代版4

拍個故 重覆又重覆 真情都無咁老土啦
阿rey做拾荒者汁垃圾悶左幾集 一成長完做新手Jedi 就唔拍 唔通又要觀眾睇另一個人汁垃圾成長過
唔?算啦,都冇人想睇弱智婆
啊Rey最後咪改左自己個名囉
一揮手電爆成星際戰艦(唔係戰機) 黑武士都唔得啦
最尾佢叫自己Skywalker嗰下我直頭喺戲院吓咗聲

屌佢老味都on99
其實真正星戰fans都會覺得1-3、7-9係垃圾
只有4-6果種Han Solo獨有嘅幽默感同Princess Leia 打情罵俏嘅對話先吸引到人
成件事怪撚到傻
喺太空但架boomer 要好慢咁飛
同樣喺太空所以追唔到rebel 架戰艦因為First Order 架戰艦太大

Luke:一個人拎住Lightsaber 對抗成班敵人係on9
半個鐘後
Luke:等我wfh一個人拎住Lightsaber 對抗成班敵人先

Holdo the karen:i have a plan

Fat fuck Rose:啲馬仔好慘,雖然趕時間,不過都係救左佢哋先

Ruin Johnson 陷家剷 Kathleen Kennedy 被狗屌
1 to 3 okay la

利申 25 年 sw fans
Mesa rey rey binks
可惜第三季都出晒事
幾好wor
in Jon Favreau we trust
睇下Grogu and my space parents 幾好
然後發現都係寫返舊故事搵錢快啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞