高回贈信用卡討論區(開放中資卡)(2)

1001 回覆
53 Like 147 Dislike
Pulse 卡兩個po都被遺忘

明明馬交4.4
大貓d銀聯好似仲收緊1% charge
佢唔會去外國用銀聯掛
咁下個post呢度補返
4.4%要賞世界先有
你要同佢講比銀聯,講Apple Pay佢襟咗V/M就fail
1%…都拎出嚟講
boc冇kol做迎新架, 淨係食到boc自己迎新only
Pin this ?

比銀聯apple pay係要同收銀講比銀聯

如果講左比apple pay 個唔識野嘅收銀會亂㩒然後比唔到錢
大貓不考慮
連AC都冇
想activate 附屬卡叫我落分行 有病
中銀銀聯青年卡

手機拍卡回5%
50歲申請返張
大貓玩野咩
你講起Pulse,我求先走去 check 有無 update 到 terms,呢張居然 update 左
VS同red就偏偏未update
過多10年就用樂悠卡
乞衣都唔要啦
ICBC卡入唔到Apple Pay
mmpower 係要每個月簽夠 定當月簽夠就得
https://www.icbcasia.com/ICBC/%E6%B5%B7%E5%A4%96%E5%88%86%E8%A1%8C/%E5%B7%A5%E9%93%B6%E4%BA%9A%E6%B4%B2/TC/%E9%A6%96%E9%A0%81/%E5%BB%A3%E5%91%8A%E5%AE%A3%E5%82%B3%E9%A0%81/applepay/default.htm

本行信用卡新綁定「Apple Pay」流動支付服務於2023年6月1日起暫停,直至另行公佈。請注意,於生效日期前已成功綁定服務的信用卡將不受影響。

如有查詢,請致電客戶服務熱線 (852) 218 95588。為 閣下帶來不便,敬請見諒。

當月
邊個月簽夠邊個月就有額外回贈
半年都未搞掂?
如果大部分月份都碌唔夠5000蚊
其實係唔係唔洗理10x狂賞派?
同scb一樣
scb起碼加到apple pay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞