韓國電影集中討論區 (19)

681 回覆
19 Like 2 Dislike
廝殺橋 認真麻麻 我覺得唔夠張力同故事性
終於等到金敏喜再做主角

樸熙順、李炳憲
用vr睇有咩特別正嘅地方
老實講,犯罪都市4差過前3集好多
瘋人院逐個捉
私人戲院咁
見到評價好差下
邊款vr
Apple Vision Pro ?
我覺得唔差
正常爆谷片咁
朱智勛個人設少似救參的士
同埋有幕諗起九龍城寨
8月1上下女誘罪 加長版
海運無冷氣神秘場 劫機1971娛樂性夠既 但係無咩特別 叫做可以睇下既商業片
睇完有得退錢
【突發】#朴贊郁 精心重剪💗167分鐘《#下女誘罪》#TheHandmaiden 加長版
❤️‍🔥8月1日再登大銀幕!❤️‍🔥

1930年代日本殖民統治下的朝鮮,繼承龐大遺產的千金小姐秀子(#金珉禧 飾)與監護人姨丈(#趙震雄 飾)在偌大的豪宅中生活。一名陰險狡詐的騙子(#河正宇 飾)因覬覦小姐財富,假扮成貴族伯爵,想藉婚姻奪取其家產。為了進行計畫,冒牌伯爵找來少女扒手(#金泰梨 飾)混入豪宅做「下女」,貼身服侍小姐,以說服她答應這樁婚事。不料這一場貪財騙局,在慾望、陰謀和情慾交織下,誘發始料未及的局面.......

「復仇三部曲」朴贊郁情慾巔峰之作,入選第69屆康城影展競賽單元,美術指導柳成熙榮獲康城唯一技術獎「Vulcan Award」。

🎀隨 #下女誘罪加長版 重映,將有限量紀念品推出。請密切留意開賣消息!

https://www.instagram.com/p/C9ukDWkK8Lc/
https://www.facebook.com/share/p/PHtCxzSUdeSwTzAW/?mibextid=WC7FNe

無冷氣
點解當年唔上埋,而家先上
btw原來已經8年前
呢單野都幾能癲 睇完仲有得退不過38蚊就算啦
16年啲韓片好尾機,哭聲、下女誘罪、屍殺列車
羅泓軫已經8年冇新作
4DX中段職員大叫可以退飛果陣都走左幾多人下
呢兩個有咩問題?
做乜咁反感依兩位人兄?

嘉禾神秘場沉浸式焗桑拿劫機體驗

河正宇 = 熱到仆街仍然阻止到觀眾離場嘅男人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞