[KPOP] K-POP 2024討論區 (1)

1001 回覆
4 Like 19 Dislike

aespa The 4th Mini Album [Drama] Fan Sign Event In Taipei
好彩我哋小元阿叔開中餐廳,一定食過
00真人究竟有幾矮
早排個主辦抽完福利出錯重抽已經激到班大陸人勁能嬲
話要報消費者委員會同報警
買之前都寫明 話事權喺主辦單位度
我愛gigi❤️‍🔥
gigi愛我🖤
aeri chan好hot好有星味
著到成個路人咁
但係佢識講英文喎
咪又係照跟稿讀 你估好似岽瑛咁會自己對稿改稿咩
話說 00係勁多人 鍾意
你心繫Xinyu小姐姐啫
係啲福利係限量嘅
就叫人買完飛都要登記咗先至可以參加抽獎
但on9主辦好似連埋無登記嘅人都喺個pool度
所以第一次中獎名單作廢重抽
其實呢個主辦咪又係大陸公司

被海軍陸戰隊的爸爸糾正敬禮姿勢之後的Karina

好好笑,這個是Karina敬禮姿勢的小故事。在表演完之後,知珉的爸爸聯絡她,說敬禮不是那樣子做的ㅠㅠ 但是現在真的做得很好呢
https://twitter.com/i/status/1746576987391680534

穿著女王衣服敬禮的Karina (超帥)
https://twitter.com/i/status/1693519279696781717

來源: theqoo https://theqoo.net/square/3071922214

1. ㅋㅋㅋㅋ 動作很精準呢

2. 不愧是劉哲的千金

3. 哦,角度很完美耶!!

4. 劉哲同袍的千金在Magic Bank出道了

5. 真的是又帥又美

6. 不愧是海軍陸戰隊劉哲同袍的千金,Karina真帥氣

7. 正確的版本真的帥多了ㅋㅋㅋㅋㅋ

8. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 啊,好搞笑

9. 角度很整齊,感覺一下子就出來了,爸爸給了很好的回饋呢ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

10. Karina的肩膀和二頭肌也很好看ㅜㅜㅜ

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
中小企俾大勢力kakao hybe 壓住好正常
幾有我地港女格
佢地就算零中輸又真係無驚過
最近初動減少的女愛豆們 ​​

ITZY
82萬=>31萬

Red Velvet
49萬=>41萬

aespa
169萬=>113萬

NMIXX(Day1)
71萬=>12萬
71跌到12 jyp做咩唔回購? 定係其實百萬女團始終都係一場夢?
我哋JYP冇輸到
JYP條數幾假

帶動先行曲日榜新高
聽日JYP一姐決勝負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞