[No smiles All business ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(502)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Coach : MICHAEL JORDAN
不gay返去打2K算啦
係 Dlo 去 書人可能都留隊嘅 咁老友
老實講 換到既比埋v都濟
留番d老底 prince cam其實都好夠
不過ff下好 佢點轉都唔會嚟奶沾
話晒佢最想贏既就係沾
贏過兩次唔夠? 佢最想贏係湧 先過東岸組網 點知含哂
聽日湖人-13.0
哪來的自信
On9 換到教練已經差好遠啦
會唔會咁著數,呢啲真係睇完就算
湖人Trade rumors就係流量密碼, 明既
Kd
Lbj
Ad

Coach 朗度
Nba 大結局
元老級主力搏兩季咁
之後劈掉重練
你不如話勇用Wiggins 加多幾件換好過,起碼Wiggins 算asset
笑還笑 debuff 3分其實唔會存在係super star到啦..
有kd 只會更勁...kd又係攻防都一體仲會少少傳波
我地如果 有cam vando 分擔到佢防守壓力.. KD 集中得分可以好勁..
不過唔會實現到... kd open的話唔會搶得贏其他隊
REPORT: The Los Angeles Lakers could show interest in Royce O'Neale and Dorian Finney-Smith.

“Those are two guys the Lakers have had interest in dating back to last offseason and even last trade deadline. I know that those are two guys they would have interest in bringing in.”

(via Jovan Buha)
綠軍係咪收order輸波
Cam out tonight
Cam啲小傷多到
建議抖夠哂先出
後生仔先得果廿幾歲
多傷到一個點...
譚狗活塞都打唔爆
好難想像當年湖揀左佢會點
Rui 補Cam
Ham 哥肯放v上黎未
先發5鋒其實好on9
你又唔係可以打無限換防
跟住bench嘅人係 Dlo V max hayes wood 防守外線到內線全部穿窿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞