[No smiles All business ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(502)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
其實ok啦
一係就pnr
一係就low post發動引包夾再分出射三分
唔夾就直接iso
不過班人無球意識差係真嘅
DDR+秃 我估公牛一定要V 冇V免問 睇下Rob rob唔rob到啦

扑頓反而有可谐枱底下搞得掂 in rob we trust
呢個教練問題
Ham嘅戰術造詣真係=0
人地睇下片已經知你戰術單一
其實湖人個陣好深 開季前個個都J緊 係依家啲球員缺點浮晒上黎先係咁變陣 變到依家K型陣要廢老key波

湖人啲人腳冇想像中咁少 只不過啱唔啱用 唔啱用比20個名額你 呀火腿哥咪又係放你守佳得樂
https://lakeshowlife.com/posts/lakers-trade-grade-dangelo-russell-spurs-trail-blazers

之前睇過呢個3-team trade
Dlo去刺
我地出一隻新仔+2rp換扑頓
我覺得幾好
明明仲有隻好洗好用嘅max又唔出max唔持球其實好勁
呢個我都有睇到 刺有可能當刮刮卡咁收Dlo 反正佢地缺PG 希望成事就好
牙羅去刺分分鐘又變番all star
Max前排又係有好表現
唔知點解又唔上
塞隻Derrick Wite今季勁L到
好似佢先係主將
雙J成日派膠都贏到波
依個trade Portland 冇咩著數
新仔同scoot 撞 一堆2rps 又雞肋
一係直接換j grant呢隻我真心ok
坦白講估唔到今季v 防守會差到地獄級
上季仲好好地明明
冇rui 打撚死廢老
同埋咸一定出v + lavine收局 防守倒撚死你
個po推得勁慢 其他手足都掛住扑野
點換
依隻搶到實好
希屎企3分 對家守少件 輕鬆
Gabe而家又用唔到
傷6-8 weeks又唔知換到咩
又輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞