[No smiles All business ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(502)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
https://twitter.com/rome_beast/status/1739555023997308931?s=46

柒咸以為上場贏波新陣好撚掂 根本全league最廢陣
Bron Revaes Prince/Rui Vando AD 先係正解
成班大鎖俾咸用到defensive rating 包尾
佢繼續堅持守zone 放3 啦
horford + pick 換kelly 都算upgrade
反正jazz都要係pick ge 姐
除左防守 horford 做到既野 kelly 都做到 隨時做得更好
綠軍最唔 - 既就係防守所以應該冇咩所謂
ham9幾撚時死
搵李楠教隨時好過ham
諗起老gasol都撚死mb
場場都打drop 搏人3分都on9 overthepick 死追你入面入 AD枝定海神針 占又鍾意企定籃底 Vando/Cam 補又唔慢 驚閪人鏟 講緊Top team BOS PHI DEN MIN 全部都兩枝炮以上 真係比人賭到上場雷咁全部炒咩 呢隊波唔使討論trade乜人 唔炒Ham 都可以睇其他隊舒服啲
場場賭人 3分炒你估真係打緊cba咩大佬 當鳩人弱智
其實上季好似唔係打drop 點解突然死都要drop 咁顛
人腳咁好 其實唔係man man 仲好咩
睇嚟咸應該至少玩埋今季
大哥可能係起湖人最後一季就親手比咸狗攪掂咗
叫佢食屎啦
佢黎我一定日日反佢

理性講想要一個有組織嘅持球大核多啲
譚仔唔覺得會夾到ad
要不是當年draft 羅狗
咪黎 條友靠唔住
如果ball冇傷 comback 湖有啲搞頭有組織有防 仲要練埋3分 可惜有怪病
塊冇人補到Bruce brown個位
佢自球大核咁佢年年playoff去咗邊? 連jimmy仔都不如嘅軟手球星
Fun fact:

Lakers are 14-12 when Christian Wood plays 25+ minutes this season.

They are 2-9 when he’s a DNP or plays 15 minute or less.

牙咸水咗人過黎又唔俾機會人又唔安排戰術同清晰定位俾人
咁不如waive人唔好阻人搵食啦
呀譚只可以話佢海鮮波得好緊要 但佢上限真係好高 小前鋒嚟講係現役top2
但係唔知點解明明佢身體條件咁好 關鍵時候成日都係浪射三分又turnover
明明好多時call 個pick 可以打mismatch
以佢嘅能力其實應該剷多啲盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞