[No smiles All business ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(502)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
對面下限好高好撚羨慕
隻j鳩打都贏到波
呢場波 dlo同rui明顯做比rob睇架啦
湖人成隊波太唔穩
加上條口膠撚樣出人出到亂9咁黎..
進攻得1打4睇戰術

G位2隻防守好大問題…俾人弱點攻擊..入多多分都冇用…仲有個要做手術.
C位backup 果2位又幫唔到ad

唔交易搞唔掂..
換唔換到bodgan+kelly
今場一個pick唔係ad守kp
Kp即刻無撚敵左
唔否定佢嘅能力 但佢都係一把雙刃劍
要用好嘅團體防守去cover佢 令佢可以盡可能地發揮進攻天賦而唔輸防守
如果唔係佢一上場射唔入一兩球就已經係負效率 因為0防都送番啲分出去
係唔換教練嘅前題下
佢係好難有好表現係呢隊閪湖到
三分勁冇用黎到湖就唔會準
睇到訓著左聖誕大戰喎 笑死
冇俾保鮮紙搞
一打高強度既隊波 閪屎木羅都唔上得
仲有隻水貨呃左一千萬唔上
屌你自動打少4隻
今場頭3節佢都ok 得唔到分都組到織控到場
但第四節真係好鳩 攻唔入又to
佢場佢死鏟難鏟冇foul又唔入
但佢今場真係完全冇諗過射波…. 平時啲mid range
Fade away 完全唔用…. 真係睇唔透佢
其實係
每隊game plan都一定係attack dlo
完全同意 2G防守廢到咸狗都好被動 咸狗係廢 但我估佢都冇諗過2隻G啲防守廢到要bench晒2隻 依家搞到個正選陣好K型

個傻hayes同woods 又係廢到出5分鐘都嫌多 想操死AD咩 真係陰公
牙羅冇乜用㗎
只可以做山寨王㗎咋
攞佢同日本仔加埋文森特換個好㗎啦
呢場輸得心服口服
對面主將鳩打都輕鬆贏
我地主將冇態+是但一隻角色球員打得差已經追唔到
事實就係唔夠人穩 下限唔夠高
對面嗰啲全部打大賽
我哋嗰啲全部鳩屎
論排面都輸啦
一係就冇要教練,一係就交易
仲要其實今場tp 已經盡救咗
同樣用咁多人換的話要la vine 情願要ddr加ac
約又短又冇咁貴

一係就試扑頓Kelly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞