[No smiles All business ] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(502)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
小前單頭黎講 KD Kawhi 一定屌打佢 係佢隊波人腳體系太完美
KD打緊大前好耐
Kawhi已經3,4年冇健康打哂成個賽季
今年健康打完先可以討論
Than you DLO

Link?
Quickley有冇計可以trade 到?
https://www.instagram.com/reel/C1UmcMjMQhm/

早兩日見到啲rumors 以為係流料點知係真
用羅狗去交易邊會肯
Trade到依隻唔要v都值
兩隻差幾個level
唔郁V trade到佢 我含佩總撚
有板有防守進攻能力ok高PG
我ok啊 我勁鐘意murray
Goodbye ar
係咪要第一滴血喇 dlo你仆街啦今次
可以點trade到返黎
offszn 我地依家得1個frp 當初鷹trade 佢用咗3個 我地要draft night 先有3個可以用 / 除非 Ar + 1frp + 幾個 srp 氹得到鷹 dlo 就唔使諗當人白痴
match money wise 根本得AR 佢地會睇得上眼… 除非佢地會想清埋 Capela / Hunter / Bogdan 是但一隻 咁樣都仲有可能用番 Dlo+Rui+Max + frp + multi srp 呢個pack去報價 但肯定大把隊offer 更好
stat 上 murray 全面好過 zach 尤其守到搶到板 價錢差唔多一半 大把人搶 唔輪到你湖人
呢隻本身3分都麻麻哋
以前馬刺睇過吓佢
佢唔係射手型 比較似地板型高控衛

類似大波咁
最怕係唔夾打法
trade 唔到無嘢怕
呢隻當年被譽為低配板龜
REPORT: A Zach LaVine trade to the Los Angeles Lakers is reportedly ‘UNLIKELY'.

(via NBA Central)

Good news

breaking news
最理想係vucevic + 禿
當人地傻㗎咩? 有breaking 未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞