[NBA][76ers]費城76人討論區Philadelphia Sixers (14) -- Playoff

431 回覆
1 Like 2 Dislike
追到8分啊
cls 同紐一齊半場唔過40
屌 贏埋oubre, sixers best move of the season
Maxey 應該就黎番得黎了
好彩撞車無咩事
MB 生日快樂
唔經唔覺就三字頭
Nurse好似好重用Bamba,唔太睇重Reed

可能bench Harris真係最好,希望有足夠時間俾佢習慣,連WB都識為隊波做後備,希望佢都得

Council其實幾好,就算未有外線,但佢既dribble 同籃板都好用,但好似未轉正式合約?

Smith就比較後生,希望下年推佢上黎,作為更後生更好身體條件既Shake,發展正常應該可以做到副選得分手,配Maxey可能做到快打旋風
我都幾鍾意council 希望多啲上
Shake唔知點解冇得出場
Bamba 假正選黎,因為Reed 成日拎foul
Lowry打得唔錯
估唔到仲有啲料到
但最慘係係呢段時間反而唔俾佢上場咁濟
肯攞老底 抵到爛
煩都要講多次 呢個陣比100% MB夾下一定好有睇頭
我估係純粹Shake唔夠好姐
你望下上年季後賽Herro傷左,佢頂上既表現就知

有冇人掛住18年條roster lineup(除左病少)
其實好似家下輕鬆睇落勁d
Maxey Hield oubre Batum mb
Lowry Payne C4 Harris Reed
Lowry 真係老馬有火 今場果兩球Clutch Time Shot
咁係MB 進化得太離譜carry全隊啫
18 Roco+saric> oubre+batum啦
18 Roco Saric好d。。。。我有保留
今日第四節先有返啲energy
贏大飛就是爽
竟然贏
仲要大部分時間lead住
maxeyyy too fast too good
buddy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞